Inter'den Merih Demiral'a Transfer Teklifi

Orhan Gülek
30.01.2023 - 15:29 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 16:57

Serie A devi Inter, A Milli Takım ve Atalanta'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral'a transfer teklifinde bulunduğu iddia ediliyor.

Inter'den Merih Demiral'a Transfer Teklifi

AJANSSPOR - HABER

Atalanta'nın geçtiğimiz sezon Juventus'tan kiraladığı, bu sezon 20 milyon Euro karşılığında bonservisini alan Merih Demiral, başka bir Serie A devine transfer oluyor.

Inter'den Merih için resmi teklif

Ara transfer döneminde 24 yaşındaki milli stoperin Atalanta'dan ayrılabileceği iddia ediliyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Inter, Merih Demiral için Atalanta’ya resmi teklif yaptı.

Milan Skriniar gidecek, Merih Demiral gelecek

Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, Milan Skriniar'ın PSG'ye transfer olması durumunda bir başka milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna katacak.

İlgini Çekebilir
Inter’in Hakan Çalhanoğlu’nu bırakmaya niyeti yok!
Habere Git

İtalyan basınında gündem oldu

Inter'in Merih Demiral'da ısrarcı olduğu, oyuncunun da transferine sıcak bakmasıyla birlikte milli stoperimizin transferini noktalamak istediği kaydediliyor. Bu arada söz konusu transfer haberi İtalyan basınında da geniş yankı buldu.

Merih Demiral Avrupa'da gözde

Atalanta'nın geçtiğimiz sezon Juventus'tan kiraladığı, bu sezon 20 milyon Euro karşılığında bonservisini alan Merih Demiral, sezon başında ve devre arası transfer döneminde Avrupa devlerinin gözdesi konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe altyapısında yetişmişti

Altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'den asgari ücret teklif edilmesi nedeniyle ayrılan ve kısa sürede gösterdiği büyük gelişim sonrası İtalyan devi Juventus'a transfer olan Merih Demiral, uzun süre gündem olmuştu.

2019-20 sezonu başında Sassuolo'dan Juventus'a 19,5 milyon euro karşılığında transfer olan Merih Demiral, daha sonra kiralandığı Atalanta'da gösterdiği performansla dikkat çekti.

Merih Demiral'ın performansı

Bu sezon Atalanta formasıyla İtalya Serie A'da 17 maça çıkan Merih Demiral, takımına 1 gol katkısı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler