Merih Demiral: "İnanıyoruz, Dünya Kupası'na gideceğiz"

Orhan Gülek
13.11.2021 - 22:04 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 22:25

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık'ı 6-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız'da Merih Demiral değerlendirmelerde bulundu

Merih Demiral: "İnanıyoruz, Dünya Kupası'na gideceğiz"

AJANSSPOR - HABER

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda A Milli Futbol Takımımız, Cebelitarık ile karşılaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Milli Takım sahadan 6-0'lık skorla galip ayrıldı.

Mücadele sonrası A Milli Futbol Takımımız'da Merih Demiral açıklamalarda bulundu

"Gereken mücadeleyi gösterdik"

Merih "Çok mutluyuz. Hak ederek bir galibiyet aldık. Gereken mücadeleyi gösterdik. Ben de sonunda karşı kaleye atmayı başardım. İnanıyoruz. Dünya Kupası'na gideceğiz." ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımımız'da sağ bek pozisyonunda görev yapan ve 84. dakikada son golü kaydeden Avusturya doğumlu milli oyuncumuz Mert Müldür ise maç sonu şöyle konuştu:

 

Mert Müldür:  "İlk golüm bunun için çok mutluyum"

"Hepimiz bu maçı kazanmak istiyorduk. Hocamız maça girmeden önce bize gol atmaya ve asist yapmaya çalışın dedi. İlk golüm bunun için çok mutluyum. Norveç maçı 0-0 bittiğinde çok mutlu olduk. Berkan oyuna girerken 1-0, 1-0 dedi. Bizi biraz korkuttu."

Serdar Dursun: "Uzun zamandan beri böyle bir galibiyet alamamıştık"

Karşılaşmada milli takımın 5. golünü kaydeden Serdar Dursun ise "Önemli bir maçtı. Farklı bir galibiyet almamız gerekiyordu. Tarihi bir fark oldu. Uzun zamandan beri böyle bir galibiyet alamamıştık. Önemliydi, maçtan önce de 6-7 tane atacağız diye. Umduğumuz gibi oldu. İnşallah salı günü Karadağ'ı yeneceğiz. Dünya kupasına adımlarla devam edeceğiz inşallah." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler