Merih Demiral, İtalya Ligi'ni sallıyor!

02.05.2019 - 10:59 | Son Güncellenme: 02.05.2019 - 13:59

Merih Demiral, İtalya Ligi'ni sallıyor!

Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'un sezon sonu bonservisiyle birlikte satılmak üzere Serie A ekibi Sassuolo'ya kiraladığı Merih Demiral, gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.

Merih Demiral, İtalya'da Nisan ayının en iyi 11’ine eklendi

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Merih Demiral performansı ile herkesin dikkatini çekti. WhoScored adlı internet sitesi, Nisan ayının en iyi 11'ine Merih Demiral'ı da ekledi.

Merih performansını artırıyor

4 Nisan'da oynanan Chievo maçında iki gol atarak siftah yapan Merih Demiral o karşılaşmaya damgasını vurmuştu. Merih'in oynadığı futbol, o maçtan sonra neredeyse zirveye çıktı.

En iyi 11’e Merih de seçildi

7 Nisan'da oynanan Lazio, 14 Nisan'da oynanan Parma, 20 Nisan'da oynanan Udinese ve 29 Nisan'da oynanan Fiorentina karşılaşmalarında 90 dakika sahada kalan Merih, maç başına 7.53 puan ortalamasıyla oynayarak ayın en iyi 11'ine seçilmeyi de hak etmiş oldu.

Avrupa’da isim yapmaya başladı

Sassuolo'da gösterdiği performansın ardından A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna ilk kez davet edilen Merih, daha önce Avrupa'nın 5 büyük ligindeki genç yıldızları sollamayı başarmıştı. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler