Merih Demiral, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus İle Buluştu

Akın Ungan
24.09.2022 - 23:22 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 00:19

Atalanta'da oynayan milli futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'la buluştu. Merih, sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı.

Merih Demiral, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus İle Buluştu

AJANSSPOR HABER

Milli futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile bir araya geldi. Atalanta forması giyen başarılı savunmacı, Jesus ile çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

"Üzerimde emeği çok büyük"

Merih Demiral sosyal medya platformu Twitter'dan paylaştığı fotoğrafa, "Uzun yıllar sonra hocamla hasret giderdik. Üzerimde emeği çok büyük" notunu düştü.

A takımda 1 maça çıktı

Portekiz'in Sporting CP takımında yolları kesişen ikili, 2016/17'nin ikinci yarısı ve 2017/18 sezonunda beraber çalıştı. O dönem Merih Demiral, A takımda sadece bir maçta forma giydi. Sporting B takımında mücadele eden genç stoper, burada ise 29 karşılaşmada görev aldı.

İlgini Çekebilir
"En iyi BİRİNCİ olmak istiyorum"
Habere Git

Milli takım kadrosundan çıkarıldı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un belirlediği aday kadroda yer alan Merih Demiral, Lüksemburg maçına 1 gün kala sakatlanarak idmana katılamadı. Başarılı stoperin maça çıkamayacak durumda olmasından dolayı kadroda değişikliğe gidildi. Merih Demiral'ın yerine Tolga Ciğerci ile İsmail Yüksek dahil edildi.

Senin için hazırladığımız haberler