Merih Demiral kampanyası! ''Bin pişmanız''

06.12.2021 - 10:46 | Son Güncellenme: 06.12.2021 - 11:01

Atalanta'nın Napoli'yi 3-2 yendiği maçta attığı gol ve performansıyla İtalya'da gündem olan milli futbolcumuz Merih Demiral için Juventus taraftarları sosyal medyada kampanya başlattı.

Merih Demiral kampanyası! ''Bin pişmanız''

Juventus'un sezon başında Atalanta'ya kiraladığı milli futbolcumuz Merih Demiral, eski takımının taraftarlarını pişman etti. 

Serie A'nın 16. hafta maçında Atalanta, Napoli deplasmanına çıkarken, Merih Demiral takımına 2-2'lik eşitliği getiren müthiş golü ile büyük alkış aldı. Bu sezonki ikinci golüne imza atan yıldız futbolcunun bu performansı Juventus taraftarlarını harekete geçirdi.

Juventus taraftarları: "Pişmanız"

Merih Demiral'ı kiralık olarak gönderen Juventus'ta taraftarlar, Napoli maçının ardından sosyal medyada kampanya başlattılar. Taraftarlar yorumlarında Merih'in takımdan ayrılmasını eleştirirken 'pişmanız" ifadelerini kullandılar.

15 maçta forma giydi

23 yaşındaki milli stoper bu sezon Atalanta formasıyla 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere 15 maçta forma giydi. Merih Demiral bu sezonki ilk golünü Manchester United deplasmanında kaydetmişti.

Piyasa değeri 28 milyon euro

Alanyaspor'dan Sassulo'ya transfer olarak Serie A'ya imza atan Merih, daha sonra 18 milyon ero bonservis bedeliyle dünya devi Juventus'a transfer olmuştu. Milli futbolcu bu sezon başında Atalanta'ya kiralanmıştı. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 28 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Juventus taraftarlarının Merih Demiral için sosyal medyada yaptığı paylaşımların bazıları şöyle:

Senin için hazırladığımız haberler