Merih Demiral’dan Dünya Kupası sözleri: Ben inanıyorum

10.10.2021 - 19:43 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 19:56

A Milli Takım'ın Atalanta'da forma giyen savunma oyuncusu Merih Demiral, 2022 Dünya Kupası'na gitmemiz konusunda umutlu konuştu. İşte detaylar...

Merih Demiral’dan Dünya Kupası sözleri: Ben inanıyorum

AJANSSPOR-HABER

Milli Takım'ın tecrübeli futbolcularından Merih Demiral, Letonya maçı öncesi basın toplantısında konuştu. Serie A'da oynayan lejyonerimiz alınan kötü sonuçlar için, "Sorumluluk hepimizde. Kim oynuyorsa, hepimiz sorumluluğu alıyoruz. Neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı, hocamız size söyleyecektir” yorumunu yaptı.

'Kuntz daha yeni geldi'

Hamit Altıntop ile Stefan Kuntz'a güvenilmesi gerektiğini vurgulayan Demiral şöyle devam etti: ". Hocamız daha yeni geldi, kendi mantalitesini, futbol anlayışını bize yansıtmaya çalışıyor. Bu hemen olacak bir şey değil. Tabii ki geçmişte kötü günler yaşadık. Bir anda oldu her şey. 5 ayda kötü süreçler yaşadık.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz: Önce Letonya'yı yenelim, farkı sonra konuşuruz
Habere Git

Hamit Altıntop yakından ilgileniyor

Ama yeni bir ortam var. Hem hocamız özellikle de Hamit abi, kulüp ve milli takımda kariyerli birisi. Çok tecrübeli ve bize o tecrübelerini aktarıyor. Bizimle bire bir ilgileniyor. Hocamızın bizimle olması da bir şans. Gün geçtikçe önümüzdeki günlerde daha çok iyi olacağımıza inanıyorum." 

'Dünya Kupası'na gideceğimize inanıyorum' 

Takım olarak her zaman pozitif bakmaya çalıştıklarını ifade eden Merih, "Yarınki maçı kazanmak istiyoruz tabii ki. 6 maçtır yenemiyoruz belki ama yarın çıkıp elimizden geleni yapacağız ve umarım 3 puanla buradan ayrılırız. İnşallah önümüzdeki maçlarda da iyi sonuçlar alıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Benim Dünya Kupası'na katılacağımıza inancım hala tam" diye konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler