Merih Demiral'dan İtalya yorumu: Bizden çekiniyorlar

İsa Kethüda
25.05.2021 - 00:14 | Son Güncellenme: 25.05.2021 - 00:23

İtalya Ligi takımlarından Juventus forması giyen Merih Demiral, A Milli Takım'ın Antalya kampına katılmak için Türkiye'ye geldi. Milli futbolcu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Merih Demiral'dan İtalya yorumu: Bizden çekiniyorlar

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Merih Demiral, A Milli Takım kampına katılmak için Antalya'ya geldi.

En hazır şekilde gitmek istiyoruz

Kampa geçmeden önce basına konuşan Demiral, "Kupayla bitirdik ligi ve son maçı da kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne gittik. Güzel oldu. Tabii ki çok yorucuydu. Milli takıma geldiğimiz için çok mutluyuz, bu anı bekliyorduk. İnşallah bu kamp sürecini en iyi şekilde atlatıp Avrupa Şampiyonası'na en hazır şekilde inşallah gideceğiz.

Pandemi bizim açımızdan iyi oldu

Bizim 3-4 tane sakat oyuncumuz vardı geçen sene. O yüzden bizim için iyi oldu diyebilirim. Tabii ki pandemi süreci birçok insanı kötü etkiledi. Bu sene olması bizim takımımız açımızdan daha iyi oldu. Daha iyi hazırlandık, ben de kendi açımdan hazırım. Hepimiz bu anı bekliyoruz. İnşallah güzel bir turnuva geçiririz. 

Burak abinin attığı golleri gösteriyorum

Bizim en özel maçımız İtalya, zaten soyunma odasında biz kulüpte çok şakalaşmalar yapıyorduk Chiellini ve Bonucci ile birlikte. Onlar biliyor benim bu anı beklediğimi. Hep espri yapıyoruz. Onlar Burak abiden bahsediyorlar, Burak abinin gollerini gösteriyorum ben onlara. Güzel oluyor, güzel sohbetler geçiyor aramızda. Onlar da çekiniyor bizden. İnşallah gerektiği şekilde sahada mücadele edip güzel bir sonuçla ayrılırız. 

Dybala'ya, Ronaldo'ya karşı oynamak bana katkı sağlıyor

Yıldız oyuncularla oynadığım zaman tabii ki gelişimime katkı sağlıyorlar. Bu sıralar fazla forma şansı bulamıyorum. Antrenmanda Dybala'ya, Ronaldo'ya karşı oynamak bana çok büyük katkı sağlıyor. Maçlardan sonra, antrenmanlardan sonra benimle birebir ilgileniyorlar Chiellini olsun, Bonucci olsun. Çok büyük bir tecrübe benim için. Çok büyük bir şans. En iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Gün geçtikçe kendimi geliştiriyorum. İnşallah bu Avrupa Şampiyonası hepimiz için çok iyi olur.

Herkes oynamak için hevesli

Çok genç bir milli takımız. Tabii ki tecrübeli abilerimiz de var. Çok mutluyuz bu durumdan. Çünkü milli takımda oynamak için herkes hevesli, buraya gelmek için herkes istekli. Birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sahada her zaman birbirimiz için mücadele ediyoruz. 

İnşallah güzel başarılar yakalarız

Bence bu çok önemli. Çünkü birisi bir şey yapmadığında diğeri onun için mücadele ediyor. Çok güzel bir milli takım var. Siz de zaten bunu görüyorsunuz. Güzel başarılar yakaladık. Önümüzdeki süreçte de güzel başarıları yakalarız" dedi. 

Öte yandan bu sezon 24 maçta sahaya çıkan 23 yaşındaki savunma oyuncusu 1 asist kaydetti. Merih, Milli Takım ile de 19 maçta sahaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler