Merih Demiral'dan kara haber geldi

13.01.2020 - 14:16 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 14:21

Merih Demiral'dan kara haber geldi

Juventus forması giyen Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağının koptuğu ve milli oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı. Genç stoper; Euro 2020'de forma giyemeyecek.

 

Juventus'un Roma'yı deplasmanda 2-1 yendiği maçın 16. dakikasında sakatlanan milli stoper Merih Demiral, J Medical'de kontrolden geçti. Genç savunma oyuncusunun sol diz ön çapraz bağının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı. 

Öte yandan Juventus Kulübü, Merih'in birkaç gün içinde ameliyat olacağını duyurdu.

Merih Euro 2020'de oynayacak mı?

Birkaç gün içinde ameliyat olması beklenen Merih'in, A Milli Takım formasıyla Euro 2020'de forma giyme şansı bulunmuyor. Bu tip sakatlıklarda 5. aydan sonra sportif aktivitelere başlamanın mümkün olduğu düşünüldüğünde, genç yıldızın dev organizasyonda yer alma ihtimalinin olmadığı öngörülüyor.

Merih Demiral nasıl sakatlandı?

Juventus'un Roma ile karşılaştığı maçta Kolarov'la hava topuna yükselen ve yere dengesiz basarak sakatlanıp oyundan çıkan Merih Demiral; oyuna devam etmek istemesine rağmen çıkmak zorunda kalmıştı.

Juventus Teknik Direktörü Sarri'den Merih Demiral sözleri

Juventus Teknik Direktörü Sarri, maç sonunda yaptığı basın toplantısında ise yetenekli oyuncunun durumunun ciddi olabileceğini söyleyerek , "Merih’te burkulma var. Yarın sabahki kontrollere kadar ne olduğunu tam olarak bilemeyeceğiz. İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde" demişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

 

Senin için hazırladığımız haberler