Merih Demiral'dan TRT spikerine gönderme

20.06.2021 - 21:06 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 20:08

EURO 2020'de elenen Türkiye'de Merih Demiral, İsviçre maçının ardından açıklama bulundu. Demiral, TRT'de spikeri Ersin Düzen'in eleştirisine yanıt verdi.

Merih Demiral'dan TRT spikerine gönderme

AJANSSPOR - HABER

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında Türkiye, Bakü Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı İsviçre’ye 3-1’lik skorla mağlup oldu ve grubu son sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Merih Demiral, ''Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. Bunu telafi edeceğiz.'' dedi. 

TRT Spikeri Ersin Düzen'e cevap verdi

Demiral, yaptığı açıklamada EURO 2020'nin yayıncı kuruluşu TRT'nin spikeri Ersin Düzen'in eleştirilerine de yanıt verdi. Düzen, Galler maçının ardından ''Haklı zaferler yaşadığımız dönemlerde röportaja Burak Yılmaz konuşuyor Hakan Çalhanoğlu konuşuyor, Merih Demiral konuşuyor, Çağlar konuşuyor, Yusuf Yazıcı konuşuyor... Bugün gelen oyuncularımız ise Mert Müldür, Umut Meraş ve Halil Dervişoğlu" demişti. 

'Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım'

Demiral ise, İsviçre mağluibyetinin ardından ''Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. Gelir konuşurum.  Böyle olmasını beklemiyorduk. Beklenti vardı, beklenti çok olunca üzüntü de çok oluyor. Bizler de bunu yaşıyoruz. Diyecek bir şey bulamıyoruz. Ama turnuvanın en genç takımıyız. Önümüzdeki turnuvalara katılarak nasıl bir takım olduğunu herkese göstereceğiz. İnşallah bunları telafi edeceğiz. Tabii ki herkesten çok özür diliyoruz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum. Önümüzdeki turnuvalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Hedef Dünya Kupası

Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Demiral, "Sorumluluğumuzun ve umutlarımızın yüksek olduğu bir turnuvaydı. Halkımızın inancını kırdığımız için çok üzgünüz. Genç bir takımız çok şey kaybettik ama tecrübe kazandık. Bizi destekleyen yanımızda olan herkese teşekkürler. Hedefimiz gelecek yıl Dünya Kupası" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler