İtalyan basınından Merih Demiral'a ağır eleştiri: "Kabus"

10.12.2021 - 13:51 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 02:06

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubunda yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Atalanta-Villareal maçına milli futbolcumuz Merih Demiral yaptığı hatalarla damga vurdu. İtalyanlar, Merih Demiral için çarpıcı ifadeler kullandı.

İtalyan basınından Merih Demiral'a ağır eleştiri: "Kabus"

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU 

Atalanta-Villareal maçında milli futbolcumuz Merih Demiral 45 dakika sahada kaldı ve ikinci yarının başında Gian Piero Gasperini tarafından oyundan alındı. Merih Demiral özellikle Villareal'in ilk iki golünde yaptığı hatalarla geceye damga vurdu.

VILLAREAL KAZANDI

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 6. maçında Atalanta ile Villareal karşı karşıya geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 24 saat gecikmeli başlayan Gewiss Stadyumu'ndaki mücadeleyi konuk ekip Villarreal 3-2 kazandı.

İTALYA'DAN SERT ELEŞTİRİ 

Skorer'in haberine göre; Villareal'in Danjuma ile bulduğu ilk golde orta sahada De Roon ile anlaşamayan ve topu kaptıran Merih Demiral, Hollandalı futbolcuya yetişemedi ve Villareal bu golle 1-0 öne geçti. İkinci golde de Etienne Capoue'yi boş bırakan Demiral, İtalyan basını tarafından çok sert eleştirdi.

'KABUS GECESİ' 

La Gazzetta dello Sport, Merih Demiral için "Orta sahada olağan bir hata. Danjuma, Merih Demiral'ı çıldırttı." ifadelerini kullandı. Corriere dello Sport ise "Merih Demiral için kabus gecesi" ifadelerini öne çıkardı. Tuttosport ise "Genç Danjuma, Merih Demiral'ın büyük hatası sonrası uzun süre rüya görecek." sözlerini kullandı.

'İLK HATADAN SONRA TOPARLANAMADI' 

Corriere della Sera gazetesi, Merih Demiral'ın ilk golünden hata sonra toparlanamadığını ve üst üste hatalar yaptığını vurguladı. Haberde "İlk hatasının ardından toparlanamadı. Villareal forvetleri kolayca Demiral'ı geride bıraktı." sözlerini kullandı.

İLK GOLDEKİ HATA SONRASI ATALANTA... 

Bergamo merkezli TuttoAtalanta sitesi ise Villareal'in Danjuma ile bulduğu ilk golün ardından maçta üstünlüğü ele geçirdiğini ve bunda Merih Demniral'ın yaptığı hatanın büyük pay sahibi olduğunu iddia etti.

TELAFİ ETMEYE ÇALIŞTI AMA... 

Tuttomervatoweb sitesi ise Merih DEmiral'ın ilk goldeki hatasını telafi etme açısından mücadelesine devam ettiği esnada daha fazla hataya sebebiyet verdiğini ön plana çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler