Gol düellosunda gülen taraf Merih Demiral'lı Atalanta oldu!

11.03.2022 - 09:46 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 10:35

UEFA Avrupa Ligi'nin iki önemli favorisi Merih Demiral'lı Atalanta ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi. Son 16 turunun ilk maçını İtalyan ekibi kazandı. İşte detaylar...

Gol düellosunda gülen taraf Merih Demiral'lı Atalanta oldu!

Atalanta'nın sahası Gewiss Stadyumu'nda maçın açılışını Charles Aranguiz'le Bayer Leverkusen Yaptı. Bu gole 23. dakikada Malinovsky ile cevap veren Atalanta, Muriel'in 25 ve 49. dakikalarda attığı gollerle farkı ikiye çıkardı. Maçta son sözü ise Leverkusenli Diaby 63. dakikada söyledi. Bu skorla Atalanta, tur için önemli bir avantajı cebine koydu. 

Merih Demiral 90 dakika oynadı

Atalanta forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, Leversuken karşısında maça ilk 11'de çıkarken, 90 dakika sahada kaldı. 

Atalanta taraftarından anlamlı pankart

Öte yandan Atalanta taraftarı, anlamlı bir pankartla maça damgasını vurdu. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa atıfta bulunan taraftarlar, Rus Mirançuk ve Ukraynalı Malinovsky'nin el ele olduğu bir pankartla yaşanan olayları protesto etti.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral'in yaptığı paylaşım gündeme düştü! Bu ne?
Habere Git

Son maçında ligde Roma'ya 1-0 mağlup olan Atalanta bir önceki turda Yunan temsilcisi Olympiakos'u 2-1 ve 3-0'lık sonuçlarla kupanın dışına itmişti. Bir önceki lig maçında lig lideri Bayern Münih'le 0-0 berabere kalan konuk ekip Leverkusen ise grubunu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler