Merih Demiral, Fenerbahçe ile görüşme iznini aldı! Yarım kalan hikaye yeniden hayat bulacak

Özgür Koç
10.07.2024 - 09:25 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 09:36

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, altyapısından yetişen milli futbolcu Merih Demiral ile transfer görüşmesi yapmak için kulübünden izin aldı. İşte detaylar...

Merih Demiral, Fenerbahçe ile görüşme iznini aldı! Yarım kalan hikaye yeniden hayat bulacak

AJANSSPOR - HABER

Kariyerini Suudi Arabistan'ın Ah-Ahli takımında sürdüren 26 yaşındaki milli stoper Merih Demiral yarım kalan hayallerine artık oldukça yakın...

Sarı-lacivertlilerin formanın içine iliştirdiği, “Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur” notu, Al-Ahli’nin görüşmeye izin vermesiyle gerçeğe dönüşmeye başladı. Aradan geçen iki aylık sürede hayallerin gerçeğe dönüşmesi için büyük gelişmeler yaşandı. 

Al-Ahli'den Fenerbahçe ile görüşmek için izin aldı

Sabah'ta yer alan habere göre; EURO 2024'te A Milli Takım forması giyen tecrübeli stoper, 30 Haziran 2026'ya kadar oyuncusu olduğu Al-Ahli'den Fenerbahçe ile görüşmek için izin istedi. Bu talebi olumlu karşılandı. 

Hocası da gitmesine sıcak

Kulüp teknik direktörü Matthias Jaissle'nin de Allan Saint- Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için kulüp yönetiminden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği haberleri hem Maximin hem de Merih için Fenerbahçe'nin elini güçlendirecek gibi görünüyor.

"Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur

2011 yılında girdiği sarı-lacivertli takımın altyapısından 2016 yılında bedelsiz olarak Alcanenense'nin yolunu tutan Merih Demiral, verdiği bir röportajda, "Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı. Bazı şahıslar hayallerime engel oldu" sözleriyle dikkat çekmişti.

Bunun üzerine atağa geçen Fenerbahçe yönetimi, Demiral'a içinde "Fenerbahçe hikâyeni anlattığın, 'Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı' tanımından hareketle şunu paylaşmak istedik. Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur. Fenerbahçe'mizin çatısı altında kıymetli formamızı terletmiş, bu ruhu hissetmiş bir Türk genci olarak hedeflerin yolunda attığın adımlarda sonsuz başarılar diliyoruz. Sana gönderdiğimiz çubuklu formamız Fenerbahçe sevgine ışık olsun" notunun yer aldığı bir forma göndermişti.

"İyi ki Fenerbahçe"

Milli futbolcu gönderilen formasını giyerek sosyal medyadan "Beni çok mutlu eden bu değerli hediyenizi hayatım boyunca saklayacağım çok teşekkür ederim. Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki Fenerbahçe" notuyla paylaşmış ve büyük beğeni almıştı. 

Milli Takımı çeyrek finale taşıdı

EURO 2024'te A Milli Takım forması giyen yıldız savunmacı, Avusturya ile oynanan son 16 turu maçında attığı iki golle Türkiye'yi çeyrek finale taşımıştı. Merih Demiral gol sevincinde "Bozkurt" işareti yapması nedeniyle UEFA tarafından iki maçla cezalandırıldı. 26 yaşındaki futbolcu milli takımın Hollanda ile oynadığı çeyrek final karşılaşmasında cezası nedeniyle forma giyemedi. 

Senin için hazırladığımız haberler