Kylian Mbappe ve Eden Hazard İmzalı Formalarını Depremzedelere Bağışlıyor

Akın Ungan
10.02.2023 - 22:09 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 23:32

Milli futbolcu Merih Demiral, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin ardından Kylian Mbappe, Neymar ve Eden Hazard'ın da imzalı formalarını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.

Kylian Mbappe ve Eden Hazard İmzalı Formalarını Depremzedelere Bağışlıyor

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli depremler, toplam 10 ilde can kaybına neden oldu. Arama kurtarma çalışmaları enkaz altında kalan vatandaşlar için devam ediyor. Türkiye yaralarını sarmak için seferber olurken, dünya da feci afete kayıtsız kalmadı.

Merih Demiral yardım kampanyası başlattı

Yaşanan depremlerin ardından afet bölgesine yardım kampanyaları başlatıldı. Futbol dünyası da yardım çalışmalarında en önlerde yer aldı. Milli futbolcu Merih Demiral, Juventus'ta oynadığı dönemden takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasını açık artırmaya çıkararak, depremzedelere bağışlaması ile bir yardım kampanyası başlattı.

Merih Demiral'ın kampanyasına katılan yıldızlar

Merih Demiral'ın başlattığı yardım kampanyasına Bonucci, Dybala, Morata, Griezmann, Harry Kane, Erling Haaland, De Bruyne ve Lionel Messi de katıldı.

İlgini Çekebilir
Messi, imzalı formasını depremzedeler için bağışlıyor
Habere Git

Mbappe ve Hazard da forma bağışı yapıyor

Merih Demiral, son olarak Paris Saint Germain yıldızı Kylian Mbappe ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Eden Hazard'ın imzalı formalarını depremzedeler için açık artırmaya çıkardığını duyurdu.

Neymar da katıldı

Merih Demiral, imzalı forma bağışı kampanyasına Neymar'ın da katıldığını duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler