İşte Galatasaray'ın radarındaki 2 isim!

31.07.2020 - 15:15 | Son Güncellenme: 31.07.2020 - 16:22

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da takımdan ayrılacak futbolcular merak konusu olurken, gelecek isimlerle ilgili iddialar da çoğalıyor. Cimbom, Seri ve Fernando'da olduğu gibi orta saha transferini yine İngiltere'den yapmak istiyor. Adaylar ise Jefferson Lerma ve Abdoulaye Doucouré! İşte detaylar...

İşte Galatasaray'ın radarındaki 2 isim!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da yeni sezon öncesi en kritik bölgelerden biri merkez orta saha. Bu bölgeye yapılacak transferler merakla bekleniyor.

Galatasaray’da geçen sezon başında merkez orta sahayı oluşturan isimlerden Fernando Reges satılmış, Badou Ndiaye de yeniden kiralanmamıştı. Cimbom bu oyuncuların yerine Seri, Lemina ve Nzonzi’yi kadroya katmıştı. Nzonzi Ocak ayında takımdan ayrılırken, Lemina ve Seri’nin de sözleşmesi sona erdi. Sarı-kırmızılılar Seri’yi yeniden kadroya katmak isterken Fildişi Sahilli oyuncunun geleceği kulübü Fulham’ın da durumuna bağlı. İngiltere Championship’te Play Off Finali’ne çıkan Fulham bu turu da geçerse yeniden Premier Lig’e yükselecek. Bu durumda Seri’nin kiralanması zora girecek. Lemina’yı tekrar kiralamayı düşünmeyen sarı-kırmızılıların gözü yine İngiltere’de. Premier Lig’den düşen Bournemouth, Watford, Norwich City takımlarının yıldızları fırsat transferleri olarak görülüyor.

İki isim radarda

Bournemouth’un başarılı orta sahası Jefferson Lerma, Galatasaray’ın transfer listesine girerken, piyasa değeri 20 milyon Euro olan 25 yaşındaki futbolcu için henüz resmi bir girişim yapılmadı. Yine Galatasaray’ın radarına giren bir başka isim Watford’un 27 yaşındaki orta sahası Abdoulaye Doucouré oldu. Önce yerli transferleri biterecek Cimbom, satışları gerçekleştirdikten sonra yabancı transferde atağa kalkmayı hedefliyor.

3 yıldır orta sahası adalardan

2017’de Manchester City’den Fernando’yu alan Cimbom, 2018 yazında daha eski oyuncusu Ndiaye’yi Stoke City’den kiraladı. 

Galatasaray geçen yıl da orta sahaya İngiltere’den Seri ve Lemina’yı katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler