Mersin İdman Yurdu'ndan transfer yasağı açıklaması!

17.07.2017 - 17:16 | Son Güncellenme: 17.07.2017 - 17:16

AJANSSPOR ÖZEL- Mersin İdman Yurdu'nun yeni Teknik Direktörü Koray Palaz, Radyospor'da yayınlanan Transfer Hattı programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Koray Palaz'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Mersin İdman Yurdu bulunduğu yeri hak etmiyor'

"Mersin İdman Yurdu’nun şu anda bulunduğu yer 92 yıllık tarihine, köklerine ve başarılarına yakışmıyor, bulunduğu yeri hak etmiyor. Bizde bu süreçte camiayla birlikte ve beraberlik içerisinde hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. Gerek başkanın idealleri, camianın beklentileri beni heyecanlandırdı. Daha önce de dediğim gibi doğru bir projede bulunmak istiyordum ve bu anlaşmanın doğru bir proje olduğuna inanıyorum. Yarın akşam futbolcularla bir araya geleceğiz, tanışma yemeği yiyeceğiz ve pazartesi ilk idmanla birlikte sezonu açmış olacağız"

'Tolga Şahin'in takımda kalmasını istiyorum'

"Transfer yasağı gündemimizde olan konulardan bir tanesiydi. Başkanımızın da belirttiği gibi bu yasağın kalkma durumu yok, mucizeler olabilir ancak pek olacak gibi gözükmüyor. Önemli olan takımın gitmek istediği hedefte ligin devre arasına kadar o noktalarda kalmak. Tolga Şahin bu takımın önemli bir parçası. Oynatmak istediğimiz oyun mantalitesinde önemli bir görev alacak. Ben Tolga Şahin’i takımda tutmak istediği yönetime ilettim ve yönetim gerekli görüşmeleri yapıyor. Kendisiyle yüz yüze de konuşacağım. Tolga Şahin bizim için bir değerdir ve takımda kalmalıdır"

'Önümüzde engeller var'

"Tita ile yönetimimiz görüşmelerini sürdürüyor. Ben de bu konuyu yakından takip ediyorum. Tita ile herhangi bir görüşme yapmadım ancak bana verilen bilgiler takımda kalmak istediği yönünde. Takımımızın önemli bir parçası, onun takımda kalması için görüşmeler devam ediyor ve bir aşama katedildiğini biliyorum. Ben de Tita ile bir görüşme gerçekleştireceğim. Burası büyük bir camia ve bu ligi hak etmiyor. İlk önceki hedefimiz takımı bulunmuş olduğu ortamdan uzaklaştırıp hak ettiği yere taşımak. Önümüzeki sezon play-off oynamak, şampiyon olmak isteriz ancak bunlar bir takım mücadelenin sonuçları. Önümüzdeki sezon hedefimiz açık ve net, TFF 1.Lig. Önümüzde transfer yasağı gibi bazı engeller var. Bunları çok büyük dert olarak görmüyoruz, en kısa zamanda atlatıp Mersin İdman Yurdu’nu hak ettiğimi yere taşımak istiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler