Mersin İdmanyurdu gelecek adına umutlandı

03.10.2015 - 12:11 | Son Güncellenme: 03.10.2015 - 12:11

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Medicana Sivasspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-2'ye getiren Mersin İdmanyurdu'nda ikinci yarıdaki ortaya konulan oyun, ligin devamı için camiaya umut verdi.

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, yaptığı açıklamada, kendileri için zorlu geçen dönemde alınan her puanın değerli olduğunu söyledi.

Medicana Sivasspor deplasmanında ilk yarı istemedikleri bir oyun oynadıklarını, bunun sonucunda da kalelerinde 2 gol gördüklerini belirten Serttaş, "İkinci yarıda sahada her yönüyle iyi, galibiyeti hak eden bir Mersin İdmanyurdu vardı. Oyuncuların hırsı ve galibiyet isteği bizim istediğimiz şeydi, bunu da gördük" dedi.

Serttaş, ligin ilk haftalarında şansızlıklar nedeniyle puanlar kaybettiklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Henüz her şey bitmiş değil. Mersin İdmanyurdu bu zor günleri aşarak, ligde hak ettiği yere kısa sürede gelecektir. İyi bir kadromuz var, artık Bülent Korkmaz ile yolumuza devam ediyoruz. Bu oyuncularla ve hocamızla büyük başarılara imza atacağımıza yönelik inancımız tam. Bunu Galatasaray ve Medicana Sivasspor maçlarında gördük. Geçtiğimiz sezonki başarıyı kısa sürede yakalayarak, çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum."

Milli takım maçları nedeniyle verilecek arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydeden Ahmet Serttaş, ligin 8. haftasında kendi sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor'u yenmeyi hedeflediklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 7 karşılaşmada 2 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Mersin İdmanyurdu, 2 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler