Mersin'de Şahin aday olacak mı? Açıkladı..

08.01.2016 - 17:42 | Son Güncellenme: 08.01.2016 - 17:42

Mersin İdmanyurdu'nda kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın ardından ismi adaylar arasında geçen eski yönetici Engin Şahin de 11 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Kulübün eski yönetim kurulu üyesi Engin Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Başkanlık konusunda herhangi bir düşüncem yok. Başkan arayışı içerisindeyiz. Yarın şehrin ileri gelenleri bir toplantı yapacaklar ve bir karara varılacak" dedi.

Şahin, bazı internet sitelerinde yer alan Mersin İdmanyurdu başkanlığı için aday olduğu ve teknik direktörlük için de Hasan Şaş ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Mersin İdmanyurdu için bir başkan arayışı içerisinde olduklarını anlatan Şahin, şöyle konuştu:

"Şu anda Mersin İdmanyurdu'na gönül verenler olarak bir başkan arayışı içerisindeyiz. Yönetici değilim ama kulüp dağılmasın diye 300 bin lira gönderenlerdenim. 7-8 arkadaş 2,5 milyon liraya yakın para gönderdik. Ali Kahramanlı 'başkanlık yapmak istemiyorum' dedi. 'En azından hazirana kadar yap geçiş sürecini atlatalım' dedik ama bu da olmayacak gibi. Başkanlık konusunda benim herhangi bir düşüncem yok. Başkan arayışı içerisindeyiz. Yarın şehrin ileri gelenleri bir toplantı yapacaklar ve bir karara varılacak. Benim yapmamı isteseler de bu şartlarda olmaz. Her şeyden önce destek olunması lazım. Kulübün önü çok kötü. Borçları var, hiçbir bilançosu birbirini tutmuyor."

Kulübün durumunun düzelmesi ve destek olunması halinde de aday olmayacağını vurgulayan Şahin, "Benden daha değerli, kıymetli arkadaşlar var. Ben 40 yaşında kendi halinde bir insanım. Biz Mersin İdmanyurdu markası kaybolmasın diye çaba harcıyoruz. Yeni bir yönetim kurulu kurmak istiyoruz. Kim başkan olursa destek vermeye hazırız" diye görüş belirtti.

Şahin, olağanüstü genel kurulun ardından kulübün bağımsız bir denetime sokulacağını ve bütün hesapların inceleneceğini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler