Mert Çetin, karantina günleri ve hedefleri hakkında konuştu!

30.04.2020 - 17:48 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 17:55

Mert Çetin, karantina günleri ve hedefleri hakkında konuştu!

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma forması giyen Mert Çetin, karantina günleri, antrenman durumu, hobileri ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"En iyi şekilde yararlanmaya çalışıyorum"

AJANSSPOR / DIŞ HABER

Corriere dello Sport'a konuşan Çetin, "Bu durumdan en iyi şekilde yararlanmaya çalışıyorum.  Özellikle beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Sıkıldığımı söyleyemem. Tabii ki, herkes için zor olduğu gibi bazı anlarda bizim için zor oluyor. Ailem, arkadaşlarım hepsinin iyi olmasını diliyorum." dedi.

Antrenman süreci hakkında...

Antrenman süreci ile ilgili değerlemdirmelerde bulunan Çetin, "Teknik ekibin bize gönderdiği programı uyguluyoruz. Müzik dinleyip egzersizler yapıyorum. Bu bana enerji veriyor. Kulüp egzersiz için bisiklet ve koşu bandı yolladı, bu yüzden ihtiyacım olan her şey var. Sık sık takım arkadaşlarımla görüşmeler yapıyoruz ve ayrıca ayrı sohbetlerimiz de var. Eğitim anlamında birbirimize daha fazla yardım etmeliyiz." şeklinde konuştu.

"Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, The Platform ve Yüzüklerin Efendisi"

Hobilerin var mı? sorusuna Çetin, "Çok fazla televizyon izlemiyorum, videolar izliyorum genelde. Ve oda arkadaşımla Playstation oynuyorum, film izliyorum. İlk 3'ü sayacak olursak Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, The Platform ve Yüzüklerin Efendisi. Gördüğüm en iyileri bunlar. Beslenmeme odaklanmak zorundayım, mutfakta normalden daha fazla zaman geçiriyorum, yemek pişiriyorum, sonra kitap okuyorum ve geri kalan sürede arkadaşımla sohbet ediyorum" açıklamasını yaptı.

Uyum süreci hakkında neler söyledi?

Uyum süreci hakkında konuşan Çetin, "Dürüst olmak gerekirse uyum konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. İtalyan kültürünü seviyorum, yaşadığım yeri seviyorum. Taraftarların desteği bana çok yardımcı oldu. Her geçen gün geliştiğimi hissettim. Umarım böyle olmaya devam edecektir" dedi. 

"İlk maçım gerçekten çok heyecan vericiydi"

Roma ile çıktığı ilk maça değinen Çetin, "İlk maçım gerçekten çok heyecan vericiydi. Taraftarların yanı sırada Türkiye'den de takip ediliyorum ve bu benim daha fazla güven kazanmama neden oldu. Fonseca ile daha iyi anlaşıyoruz, oyun tarzım, vizyonum ve seçimlerim... Uzun bir dinlenme süreci oldu. Oyuncular her zamangelişmeyi hedeflemeli. Ben de bunu yapmaya devame deceğim." açıklamasını yaptı.

"Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz"

Son olarak hedefleri ile ilgili konuşan Çetin, "Tabii ki dördüncülük. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Tekrar başladığımızda hedefimiz bu olacaktır" ile sözlerini tamamladı. 

5 maçta forma giydi

İtalyan ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi devam eden Çetin; bu sezon 5 maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler