Mert Günok, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Aykut Kocaman'dan açıklama

10.08.2021 - 23:55 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 00:01

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kaleci Mert Günok hakkında açıklamalarda bulundu. Mert Günok, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alıyor.

Mert Günok, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Aykut Kocaman'dan açıklama

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in yeni sezonu için hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman, açıklamalarda bulundu. Kocaman, adı Beşiktaş ile anılan Mert Günok hakkında da konuştu. 

'Hazırlık maçları zirveye oynayacağımızı gösteriyor'

Bu sezon ligde zirveye oynayabileceklerini söyleyen Kocaman, ''Kamp dönemi ve hazırlık maçları zirveye oynayacağımızı gösteriyor ama başkasının yumruğunu görmeyen kendi yumruğunu en serti zannedermiş. O yüzden kesin konuşmamak lazım." ifadelerini kullandı. 

"Genç oyuncuları takıma monte etmek istiyorum" diyen Kocaman 18 yaşındaki stoper Ravil Tagir'i bu sezon 20-25 maçta oynatmayı planladığını söyledi. 

Kocaman'dan Mert Günok açıklaması

Aykut Kocaman, Beşiktaş ile adı anılan kaleci Mert Günok'la ilgili ise "Kadroda olduğu sürece ona ana kaleciymiş gibi davranacağım. Ancak öbür taraftan ilgilenen kulüpler olduğunu biliyorum. Şartlar itibarıyla herkesin mutlu olabileceği bir sonuç, benim kabul edeceğim durumdur." ifadelerini kullandı. 
 

Mert Günok'un istatistikleri

2017 yılında Bursaspor'dan bedelsiz olarak Başakşehir Futbol Kulübü'ne geçen Mert Günok, şimdiye dek Süper Lig'de 133 kez kaleyi devralırken, sadece 141 gol gördü. 32 yaşındaki file bekçisi, futbola Kocaelispor altyapısında başlamış, 2001 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Beşiktaş, Mert Günok transferinde mutlu sona yakın!
 

Senin için hazırladığımız haberler