Beşiktaşlı Mert Günok Başakşehir İle Oynadıkları Maçın Ardından Önemli Açıklamalar Yaptı

Burak Alaca
12.03.2023 - 22:09 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 22:40

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir'i 2-0 yendiği maçta önemli bir performans sergileyen file bekçisi Mert Günok karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı Mert Günok Başakşehir İle Oynadıkları Maçın Ardından Önemli Açıklamalar Yaptı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş deplasmanda Medipol Başakşehir'i Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın milli file bekçisi Mert Günok önemli açıklamalarda bulundu.

"Seyir zevki düşüktü"

Bugün oynanan karşılaşmanın seyir zevki açısından çok iyi olmasa da önemli galibiyet elde ettiklerini vurgulayan Günok "Bugün seyir zevki olarak iyi maç olduğunu söylemeyeyiz. Deplasmanda Başakşehir gibi güçlü takımdan gol yemeyerek kazanmakta önemli. Maç bizim adımıza iyi geçti. Devam edeceğiz." dedi.

"Pes etmek benim lügatımda yok"

Euro 2024 elemelerinde oynanancak Hırvatistan ve Ermenistan maçları için A Milli Takım'a çağrılan Günok "Milli takım için seçilip seçilmemek hocamızın takdiri olacak. Bundan önce milli takımda oynadım. Geçen sene talihsiz sakatlık yaşadım. Pes etmek benim lügatimda yok. Milli Takım'a tekrar seçilmek için elimden geleni yapacağımı söylemiştim. Bence yavaş yavaş oraya doğru geliyorum. Hiçbir zaman kendimden vazgeçmedim. Tekrar görev gelirse, elimden geleni yapacağım. Biz Türk futbolcular için milli takım üst düzeydir." dedi.

İlgini Çekebilir
Mert Günok'a milli takım müjdesi
Habere Git

1.5 yıl sonra dönüyor

Geçtiğimiz günlerde AJANSSPOR'dan Salim Manav'ın yaptığı haberde Mert Günok'un milli takıma döneceğini duyurmuştu. Beşiktaşlı Mert Günok, A Milli Takım kadrosunda son olarak 7 Eylül 2021'de oynanan Hollanda maçında yer alan almıştı. Mert ile birlikte kadroda Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır olacak. Rennes'de forma giyen Doğan Alemdar ise Ümit Milli Takım'da şans bulacak. 

Kalesinde duvar ördü

Beşiktaş'ın 34 yaşındaki kalecisi bu sezon Süper Lig'de kalesine gelen son 8 isabetli şutun 7'sini kurtardı ve kalesini gole kapadı.

Senin için hazırladığımız haberler