Mert Günok, Ermenistan-Türkiye Maçından Sonra Açıklama Yaptı

Akın Ungan
25.03.2023 - 22:14 | Son Güncellenme: 25.03.2023 - 22:21

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan deplasmanını 2-1 kazandı. Kaleci Mert Günok maçın ardından açıklama yaptı. Detaylar...

Mert Günok, Ermenistan-Türkiye Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takım, grubun ilk maçına Ermenistan deplasmanında çıktı. Ay-Yıldızlılar, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Karşılaşmanın ardından kaleci Mert Günok açıklamalarda bulundu.

"Tam istediğimiz oyunu sergileyemedik"

Mert Günok, "Zor oldu, hem geldiğimiz ülke açısından hem de elemelerin ilk maçı açısından... Tam istediğimiz oyunu sergileyemedik ama galibiyet önemliydi. EURO 2024'e gitmeyi çok istiyoruz. Şimdi önümüzde bir maç var. Onu da kazanıp daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

663 gün sonra milli formayı giydi

Geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından Beşiktaş'ta kaleyi genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'na kaptıran Mert Günok, uzun süre Siyah-Beyazlılar'da forma giyememişti. Şenol Güneş'in tekrar takımın başına geçmesi ile kaleye geri dönen Mert, performansıyla A Milli Takım'a çağrıldı.

İlgini Çekebilir
2024'ü komşuda 3 puanla açıyoruz
Habere Git

Ermenistan karşısında ilk 11'de başlayan Mert Günok, 663 gün sonra milli takım formasıyla sahaya çıktı.

Son maçı Mayıs 2021'de Gine'ye karşı

Mert, son olarak milli takımın Gine ile 31 Mayıs 2021'de Antalya'da oynadığı hazırlık maçında sahaya çıkmıştı. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona ermişti.

Senin için hazırladığımız haberler