Mert Günok: "Umarım ülkemizde yaşanan bu olaylar son bulur"

06.10.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 22:24

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Siyah-Beyazlı takımda futbolcular açıklama yaptı.

Mert Günok: "Umarım ülkemizde yaşanan bu olaylar son bulur"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası siyah-beyazlı takımda Milot Rashica, Joao Mario ve Mert Günok açıklamalarda bulundu.

İşte futbolcuların yaptığı tüm açıklamalar:

"Önemli bir iki puan kaybettik burada"

Milot Rashica: "Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Önemli bir iki puan kaybettik burada. Aslında 1-0 öndeyken maçı bitirebilirdik. Fırsatları değerlendiremedik. Son dakika yediğimiz golle maçı berabere bitirdik. Milli, arada toparlanıp çok daha güçlü geri döneceğiz."

"Mağlup olmuş gibi bir his yaşıyoruz"

Joao Mario: "Bugün berabere kalmadık. Mağlup olmuş gibi bir his yaşıyoruz. Gerçekten maçı yakaladığımız fırsatlarla bitirebilirdik ama beceremedik. Başaramadık maçı erken bitirmeyi. Son dakikada gol yedik ve berabere kaldık. Milli arada çalışıp daha iyi olmak zorundayız."

"Umarım bu yaşanan olaylar son bulur"

Mert Günok: "Ülkemizde yaşanan olaylar ile ilgili konuşmak istiyorum. Umarım bu yaşanan olaylar son bulur. Güvenlik kollarımız bu işler ilgilenen büyüklerimiz ellerinden geleni yaparlar. Kadın ve çocuklarımızı kollarlar. Umarım bu bütün olaylar son bulur.

"2 puan kaybı için üzgünüz"

Son dakikaya kadar 3 puanı alıp evimize dönecektik ama karambolden yediğimiz golle beraberlikle dönüyoruz. Bize yakışmayan bir sonu. Daha önce bitirebilirdik maçı. 2 puan kaybı için üzgünüz."

Senin için hazırladığımız haberler