Mert Günok'tan hakeme sert eleştiri! ''Herkesin bir sabrı var''

30.09.2024 - 22:57 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 22:59

Trendyol Süper Lig 7. hafta kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Maçtan sonra Mert Günok, açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Mert Günok'tan hakeme sert eleştiri! ''Herkesin bir sabrı var''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 7. hafta kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Maçtan sonra Mert Günok, hakemler hakkında açıklama yaptı. İşte Günok'un açıklamaları...

''Bundan sonra bizim için daha rahat oldu''

Karşılaşma hakkında konuşan Günok, "İlk yarıda istediklerimizi yapamadık. Rakibin arkasına koşuları yapamadık. Çoğu zamanda topu gerekeiz top kayıplarıyla ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarı baskıyı artırınca rakibin de hatasıyla golü bulduk ve kilidi açtık. Bundan sonra bizim için daha rahat oldu. '' dedi.

Mert Günok'tan sert eleştiri

Hakem hakkında konuşan Günok, ''3-0'lık bir maçtan sonra ben genelde röportaja gelmeyi tercih etmem. Siz de istekte bulunmazsınız muhtemelen. Ben bugün özellikle takım kaptanı olarak gelmek istedim. Geçen sene ve ondan evvelki sene de olmak üzere... Şunu da söylemek istiyorum: Röportajlarımda daha önce hakem konuşmadım ama genelleme yapacağım bugünkü hakem yönetimi için değil sadece genel bir hakem yönetimi için. Beşiktaş'a karşı geçen seneden beri çok kolay fauller, oyun tam ritmini bulmuşken verilen fauller, çok net bir penaltımızın es geçilip, bize çok rahat bir şekilde penaltı verilmesi ve sonra iptal edilmesi. Geçen sene Emirhan Topçu'nun aynı pozisyonda penaltı olan bir pozisyonu var.'' dedi.

''Biraz çileden çıktığım için haklı olarak sarı kart gördüm''

Açıklamasına devam eden Mert Günok, sözlerini şöyle tamamladı:

Bugün de yaşandı. Kaleci Kartal'a topu verdi ve Kartal topu eliyle aldı. Tamam yoruma açık olabilir ama Emirhan geçen sene bunu yaşadı. Farklı farklı yorumlar, pozisyonlar bize karşı olduğunu hissetmeye başladık. Daha doğrusu hissediyoruz ama fazla sesimizi çıkarmıyorduk çünkü kulüp olarak efendi duruşumuzu bozmamaya çalışıyoruz ama herkesin de futbolcuların da bir sabrı var. Normalde kolay sinirlenen biri değilim, kendi içimde, takım arkadaşlarıma karşı maç içerisinde tabii ki bağırdığım oluyor ama rakibe ve hakeme karşı bir saygısızlığım olmamıştır ama bugün verilen penaltı pozisyonu dahil biraz çileden çıktığım için haklı olarak sarı kart gördüm. Hakemin üzerine yürüdüğüm için kart gördüm ve bu doğruydu ama penaltı pozisyonu iptal ettikten sonra gereksiz bir kart görmüş oldum. Takımım ve kendi adıma özür diliyorum. Bazen sabrınızın taştığı anlar oluyor. Kulübümüzde açıklama yapacaktır. Takım kaptanı olarak ben de seslenmek istedim."

Senin için hazırladığımız haberler