Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş'ın Asistinde İlk Golünü Attı

Akın Ungan
16.04.2022 - 20:48 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 23:04

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Göztepe karşılaştı. Maçın 5. dakikasında Mert Hakan Yandaş'ın asistinde Serdar Aziz, bu sezonki ilk golünü attı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş'ın Asistinde İlk Golünü Attı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan mücadelenin henüz 5. dakikasında Sarı-Lacivertliler öne geçti.

Mert Hakan'ın asisti, Serdar Aziz'in golü

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, 5. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın asistinde Serdar Aziz'in topu ağlara yollamasıyla Göztepe karşısında 1-0 öne geçti. Mert Hakan'ın sağ kanattan kullandığı kornerde kale alanı önüne çok iyi hareketlenen Serdar Aziz, Berkan'ın üzerinden yükselip sert bir kafa vuruşuyla golünü attı.

4 maç üst üste asist

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş, asistilerine devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de iyi bir form grafiği yakalayan Mert Hakan, üst üste oynadığı 4 lig maçında da gol pası vermeyi başardı. Mert Hakan'ın bu sezonki asist sayısı 6'ya yükseldi.

Mert Hakan Yandaş'ın üst üste asist yaptığı maçlar:

  • Trabzonspor
  • Kayserispor
  • Galatasaray
  • Göztepe

İlk golünü attı!

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Serdar Aziz, bu sezon ilk kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 24 karşılaşmada görev alan Serdar, bu maça kadar hiç gol atamazken, 1 defa takım arkadaşına son pası veren isim olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler