Mert Hakan golünü attı, Sadık’a koştu

22.11.2020 - 13:39 | Son Güncellenme: 22.11.2020 - 15:26

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen bu sezonun ilk golünü Gençlerbirliği karşısında atan Mert Hakan Yandaş, sevincini yedek kulübesindeki Sadık Çiftpınar ile kutladı. İşte o golün hikayesi.

Mert Hakan golünü attı, Sadık’a koştu

AJANSSPOR-HABER

Yaz transfer sezonunda Galatasaray’ın elinden alınarak kadroya katılan Mert Hakan Yandaş, A Milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrası takım arkadaşlarından geride kaldı.

Golün hikayesi ortaya çıktı

Zorlu sakatlık sürecini atlatan ve fizik açığını kapatan tecrübeli oyuncunun, Gençlerbirliği deplasmanında attığı güzel golün hikayesi ortaya çıktı.

İlk golü

Sarı lacivertli forma altında bu sezon Süper Lig’deki ilk golünü kaydeden Mert Hakan, aynı zamanda Fenerbahçe’nin ceza sahası dışından da ilk golünü attı.

Mert Hakan Yandaş’a maçtan önce takım arkadaşları büyük destek verdi.

İlk olarak hafta içi Sadık Çiftpınar ile birlikte gittiği kafede bir taraftarın forma talebine “Gol attığım maçın formasını yollayayım” diyen Mert Hakan’a Sadık, “Bu hafta atıp yollayacaksın hissediyorum” dedi.

“Bugün gol atacaksın, gelip secde yapacağız”

Hafta boyunca sosyal çevresinden birçok insan mesaj göndererek gol atacağını Mert Hakan’a söylerken, Sadık yine maç günü “Bugün gol atacaksın, gelip secde yapacağız” dediği belirtildi.

Son olarak Caner Erkin ve sportif direktör Emre Belözoğlu, Mert’e gol atacağını hissettiklerini ve maça gitmeden birini bulup sadaka vermesini tavsiye ettikleri öğrenildi.

Mert de otel çevresinde bir ihtiyaç sahibi bulup tavsiyeleri yerine getirdi ve karşılaşmada güzel bir gol atarak sarı lacivertli forma altında yeni bir başlangıç yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler