Mert Hakan Yandaş: "Ali Koç ile görüşmem 1 dakika sürdü..."

Akın Ungan
28.06.2024 - 14:01 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 14:07

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Mert Hakan Yandaş, yeni sezon kampında basın toplantısı düzenledi. Yandaş, Ali Koç ile sözleşme görüşmesi ve Jose Mourinho hakkında konuştu.

Mert Hakan Yandaş: "Ali Koç ile görüşmem 1 dakika sürdü..."

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in kaptanı Mert Hakan Yandaş, hazırlık kampında basın toplantısı düzenledi. Yandaş, yeni teknik direktör Jose Mourinho ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptığı sözleşme görüşmesi hakkında konuştu.

"Sert başladı, sert devam ediyor"

Mert Hakan Yandaş, şu ifadeleri kullandı: "Yoğun geçen bir dönem. Sert başladı, sert devam ediyor. Bunlar bizim için çok önemli. Sezonun genelinde takımlar kampın meyvesini yer. Bunun bilincindeyiz. Çok iyi çalışıyoruz. Hocamız ve ekibi inanılmaz idmanlar yaptırıyor. Yorucu ama keyifli geçiyor. Yeni sezon inşallah Fenerbahçe'ye hayırlı olur"

"Takım sanki hiç ara vermemiş gibi"

"Geldiğimizden beri her gün çift idman yapıyoruz. Takım sanki hiç ara vermemiş gibi devam ediyor. Galiba tatilde herkes çalışmaya devam etmiş. Bunda hocanın da etkisi olabilir. Takım dağılmadı, aynı kadroyu koruyoruz"

İlgini Çekebilir
Ali Koç: "Kimse bizim önümüze geçemez"
Habere Git

"Mourinho isim isim bilerek gelmiş"

"Jose Mourinho gibi büyük bir hocayla çalışmak herkese nasip olmaz. Benim için de büyük şans. 2 yıl daha sözleşmemi uzattım. Çok büyük mutluluk. İletişimimiz çok iyi. En gençten en yaşlısına herkesi isim isim bilerek buraya gelmiş. O bizim komutanımız, ne derse onu yapacağız"

"A Milli Takım oyun olarak biraz sıkıntılı süreç yaşadı ama..."

"Avrupa Şampiyonası'nı takip ediyorum. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki turda Avusturya'yı eleyip gidebildikleri yere kadar giderler. Oyun olarak biraz sıkıntılı süreç yaşadılar ama onlara destek olmak gerekiyor. Bu çok önemli. Takım ayırt etmeksizin sadece milli formaya hizmet ediyorlar. Onlar için çok mutluyum"

"Sakatlıklarım talihsizlik... Kendine bakmamakla ilgili değil"

Talihsiz sakatlıklar yaşadım. Biraz daha az sakatlanmam gerektiğinin de farkındayım. Tamamen talihsiz, kendine bakmamakla ilgili değil. Geçen sezon oynadığım neredeyse tüm maçlarda etkili olduğumu düşünüyorum. Taraftar komutan diyor ama hocalarımız komutan. Biz, kulübün askerleriyiz. Ne zaman şans gelirse en iyisini vermeye çalışıyorum. Sakatlıklardan uzak bir Mert Hakan ne yapabileceğini zaten gösterdi. Sahayı yorumlayan herkes takıma katkılı olduğumu görecektir. Fenerbahçe'nin bana nerede ihtiyacı varsa, gerekiyorsa bize karşı olan herkesle mücadele etmeye devam edeceğim"

İlgini Çekebilir
Morata'nın menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe...
Habere Git

"Ali Koç ile konuşmamız 1 dakika filan sürdü"

"Sözleşme olayı çok kısa sürdü. Önce başkanımız aramıştı. Konuşmamız yaklaşık 1 dakika filan sürdü. Fenerbahçe söz konusu olunca şartları diretmek gereksiz bir durum. Kendisi beni aradığında, beni en az 2 yıl daha görmek istediğini söyleyince kabul etmiştim"

"Umarım bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılırız"

"Hocamız tecrübeli bir hoca. Şampiyonlar Ligi hasretimiz var. Lugano iyi bir takım. Çalışmalarımız başladı. Umarım bu sezon 3 turu da geçer, Şampiyonlar Ligi'ne katılırız"

"Cengiz Ünder hazır geldi"

"Bazı isimler öne çıkıyor. Cengiz Ünder hazır geldi. Hocanın etkisi de çok büyük bu konuda. Herkes yeni sayfada mücadele ediyor. Futbolcular da oynayarak mutlu olur. Herkes 1-2 adım öne geçmek için elinden geleni yapıyor. Kamp süreçlerini sakatlıksız bitirmek önemli. Sakatlık kampta yaşandığında bütün sezonu etkiliyor"

"Puandan ziyade şampiyon olmak en önemlisi"

"Geçen sene inanılmaz bir şampiyonluk süreci yaşandı. İnanılmaz puanlar toplandı ve bir taraf şampiyon oldu. Diğer rakiplerimiz de iyi kadro kuruyor. Puandan ziyade şampiyon olmak en önemlisi. Daha çekişmeli lig olacağını düşünüyorum. Biz tam kadromuzu koruyoruz, bu önemli. Kalite tabii çok önemli ama geçen sene başardığımız daha önemli bir şey vardı. İnanılmaz bir birliktelik gösterdik. Tabii ki aramıza yeni hocalar katılacak. İsimlerden ziyade karakter, uyumluluk daha önemli"

"Bundan önceki hocalarımız da çok şey kattı"

"Hoca inanılmaz detaycı ve her şeye çok hakim. Atladığımız çoğu şeyi kendisi görüyor. 99 puan topladık ama onda bile ufak detayları ekletip, eksiksiz olmamızı sağlamaya çalışıyor. Büyük bir hoca. Etkisini görüyoruz. Bize inanılmaz şeyler katacak. Bundan önceki hocalarımız da çok şey kattı"

Senin için hazırladığımız haberler