Mert Hakan Yandaş: Beşiktaş'ı mağlup etmek güzel bir duygu!

23.12.2017 - 20:00 | Son Güncellenme: 23.12.2017 - 20:00

Demir Grup Sivasspor, kendi sahasında Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etti.

Galibiyetin ardından; Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'nun konuğu olan Mert Hakan, hedefinin A Milli Takım ve büyük takımlarda forma giymek olduğunu söyledi. 

Mert Hakan'ın açıklamalarından önemli satır başları:

Beşiktaş'ı mağlup etmek güzel bir duygu

Son iki yılın şampiyonunu ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup olarak çıkan Beşiktaş'ı yenmek güzel bir duygu. Sezonun ilk yarısını tablo olarak iyi yerde bitirdik. Puan sıralaması olarak iyi yerdeyiz, ikinci yarıda Avrupa Kupalarını hedefleyeceğiz. Emre Kılınç da ben de çok çalışıyoruz. Emre çok kaliteli ve çalışkan bir oyuncu. Samet Hoca bana ve Emre'ye güveniyor. Daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Konuştuğumuz zaman hedeflerimizden bahsediyoruz. Hedeflerimiz A Milli Takım ve büyük takımlarda forma giymek.  Orta saha mevkisinde her insanın özellikleri farklı farklı, stil olarak Kevin De Bruyne benzetiliyorum ve onu örnek alıyorum.

Hayallerimin peşinde koşacağım

Alt liglerde çok goller attım fakat bu sezon gol yollarında şansızlık yaşıyorum. O şansızlığı kırarsam Süper Lig'de de goller atacağım. Kone büyük karakter ve büyük bir oyuncu. Tecrübesini bize yansıtıyor. Yabancı oyuncu gelecekse Kone gibi olmalı. Takımımızda şu anda muazzam bir hava var. Alt liglerde oynarken bu günleri hayal ediyordum. Hayatta hayali olmayan bir insan bence boşa yaşıyordur. Bundan sonra da hayallerimin peşinde koşacağım.

Senin için hazırladığımız haberler