Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan Kasımpaşa maçı sonrası açıklama

Akın Ungan
24.02.2024 - 21:29 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 22:53

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 yendi. Sarı-Lacivertliler'in ilk golünü frikikten atan Mert Hakan Yandaş mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan Kasımpaşa maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 27'inci haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan zorlu mücadeleyi Sarı-Lacivertliler, 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanmayı başardı. Attığı frikik golüyle Fenerbahçe'nin geri dönüşünde meşaleyi yakan isim olan Mert Hakan Yandaş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Bonucci frikikten gol atacağımı hissetmişti"

Mert Hakan Yandaş, "Dün son idman bittikten sonra diğer taraftar Bonucci ile frikik çalışması yaptık. Yarın da gol atarsan seni bekliyorum dedi. Tam da onun dediği gibi gol oldu ben de onun yanına gittim. Golü onunla paylaşmak istedim. Frikikten gol atacağımı hissetmişti. Öyle bir gol attığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Zor bir süreçten çıktım"

Mert Hakan Yandaş, "Zor bir süreçten çıktım. Bugünü bekliyordum. Hiç pes etmedim. Geçen hafta konuştuğumun anlamını bu hafta gördük. Taraftarımız 90 dakika destek verdi. Fenerbahçe birlik olursa yıkılmaz. İsmin önemi yok, sezon sonuna kadar dişlerini sıkıp bize sahip çıksınlar. Bu sene olacak gibi düşünüyoruz. Bu dönen maçlar onun işareti. Fenerbahçe camiası bütün olduğunda kimse yıkamaz" dedi.

İlgini Çekebilir
VAR penaltı dedi, Fener Kasımpaşa'yı devirdi
Habere Git

Mert Hakan Yandaş ligde siftah yaptı

Sarı-lacivertlilerde bu sezon ilk kez lig maçında 11’de forma şansı bulan Mert Hakan Yandaş, 64. dakikada takımının beraberlik golünü kaydetti. Tecrübeli oyuncunun kasımpaşa filelerine serbest vuruştan attığı gol, bu sezon ligde ilk golü oldu.

29 yaşındaki orta saha, bu sezon Süper Lig’de 10 maça çıkarken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 6, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta forma giydi.
Mert Hakan, Kasımpaşa karşısında 90. dakikada yerini Miha Zajc'a bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler