Mert Hakan Yandaş camiaya seslendi: "Hatalarım oldu..."

İsa Kethüda
17.02.2024 - 21:25 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 21:31

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor'u deplasmanda yendiği maç sonrası Mert Hakan Yandaş açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Mert Hakan Yandaş camiaya seslendi: "Hatalarım oldu..."

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu.

"Bugün de iyi gün olduğu için konuşmuyorum"

Galip geldikleri için mutlu olduğunu söyleyen Yandaş, "Kazandığımız için mutluyuz. Yaşadığım talihsiz bir olay vardı Kayseri'de. O zamandan bu zamana içime attım. Bugün de iyi gün olduğu için konuşmuyorum. Yalandan değil, burada bütün camiamıza sesleniyorum. 

"Buradaki hiçbir oyuncuyu medyaya yedirmesinler"

Buradaki hiçbir oyuncuyu medyaya yedirmesinler. Biz bu armanın değerini herkesten iyi biliyoruz. Son düdük çalana kadar bizimle birlikte olsunlar. Bu arma için elimizden geleni yapacağız. Benim için iyi bir maç olduğu için mutluyum. Her şey Fenerbahçe için. 

İlgini Çekebilir
Serdar Dursun'a 3 dakika yetti! Müthiş geri dönüş...
Habere Git

"Kendi hatalarım da oldu"

Biz üzerimizdeki baskının büyük olacağını biliyorduk ama ben daha fazla hissettim. Kendi hatalarım da oldu ama camiada uzun süreli kalmak istiyorsanız bu mücadeleyi vermelisiniz. 

"Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya çalışıyorum"

Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çok çalışarak kendimi 5 dakika da olsa Fenerbahçe'ye hizmet etmek için hazır tutuyorum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler