Mert Hakan Yandaş gelişmesi!

21.03.2021 - 12:06 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 12:24

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig'de 31. hafta derbi karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak. Sarı lacivertlilerde derbi öncesi sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe2de son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken Mert Hakan Yandaş için 2 İtalyan kulübü Vodafone Park'a gelecek. Detaylar haberimizde...

Mert Hakan Yandaş gelişmesi!

Galatasaray ve Fenerbahçe yaz transfer döneminde Mert Hakan Yandaş'ı renklerine katmak için kıyasıya yarışa girmiş, sarı-lacivertli kulüp, transferin gözde ismine imza attırmıştı.

Sezon başında futboluyla beklentileri karşılamayan 26 yaşındaki futbolcu, son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sarı-lacivertli takımın 3-0 kazandığı İttifak Holding Konyaspor sınavında ilk 11'deki performansıyla alkış toplayan Mert Hakan, verilen şansı iyi kullandı ve Ozan Tufan'ı yedek kulübesine gönderdi.

Fenerbahçe için büyük önem taşıyan kritik Beşiktaş derbisi öncesi Mert Hakan Yandaş'la ilgili flaş gelişme yaşandı.

Skorer'in haberine göre 2 İtalyan kulübünün yetkilileri milli futbolcuyu izlemek için Vodafone Park'a gelecek. Bu kulüplerin Genoa ve Torino olduğu ortaya çıktı.

Bu 2 kulüpten 1'i ara transfer döneminde Mert Hakan için Fenerbahçe'ye resmi teklif yapmış, ancak sarı-lacivertli kulüp bu teklifi geri çevirmişti.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde yüksek bonservis bedeliyle Mert Hakan'ı satmayı planladığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler