Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor! Sözleşmesi ortaya çıktı...

Özgür Koç
19.02.2024 - 12:24 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 12:34

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'la ilgili kararını verdi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor! Sözleşmesi ortaya çıktı...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin 2020 yaz transfer döneminde Galatasaray'ın elinden kaptığı Mert Hakan Yandaş'la yeni sözleşme imzalanacak. Başkan Ali Koç'un "O bizim komutanımız" dediği 29 yaşındaki oyuncuyla hafta içinde ilk görüşme gerçekleştirilecek.

Yeni sözleşme 3+1 yıllık

Fotomaç'ta yer alan habere göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş'la 3+1 yıllık yeni kontrat imzalanması planlanıyor. Tecrübeli oyuncu da takımda kalmak için canla başla çalışıyor.

Zaman zaman yaptığı davranışlarla gündeme gelen ve takımdan gönderilmesi istenen Mert Hakan'ın son dönemdeki performansı sonrasında yönetimin sözleşme uzatma kararı aldığı belirtildi.

Yıllık ücreti 3-4 kat artacak

Şu anda 12 milyon TL yıllık ücret kazanan 29 yaşındaki yıldızın yeni mukavelesinde önemli bir artış da olacak. Alınan bilgilere göre Mert Hakan Yandaş'ın yeni mukavelede maaşı 35-40 milyon TL bandında olacak.

Bu sezon 17 macta forma giydi

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonun başında Sivasspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mert Hakan Yandaş, sarı lacivertli formayla bugüne kadar 112 karşılaşmada 8 gol ve 21 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise 17 karşılaşmada forma giyen 29 yaşındaki oyuncu 1 kez filelerini havalandırırken 6 kez de gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler