Mert Hakan Yandaş: Şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz

19.07.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 21:29

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe hazırlık maçında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Maçtan sonra Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Mert Hakan Yandaş: Şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Vitor Pereira ile 2. hazırlık maçına çıkan ekip, Kasımpaşa'yı 4-1'lik skorla mağlup etti. Maçın skorunu tayin eden Mert Hakan Yandaş, karşılaşmanın akabinde açıklamalarda bulundu. Taraftarın "Dünya Fenerbahçeliler Günü"nü kutlayan oyuncu, takımın kamp programına değindi. 

"Çok sıkı çalışıyoruz..."

Vitor Pereira'yla sıkı bir çalışma temposuna girdiklerini belirten Mert Hakan Yandaş: “Hocamız geldiği günden beri felsefesini bize oturtmaya çalışıyor. Çok sıkı çalışıyoruz. İki gündür buradayız. Topuk Yaylası kampı da çok tempoluydu. İlk hazırlık maçına göre iyi bir sınav verdiğimizi düşünüyorum. İnşallah sezonun başlangıcına kadar iyi hazırlanıp, şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz” dedi. 

"Bu sene forma savaşı vermek istiyorum..."

Gelecek sezon gerçek Mert Hakan'ı göstermek istediğini vurgulayan futbolcu: “Hocamız ne isterse onu yapmaya çalışıyoruz. Baktığınız zaman değişen çok bir şey yok. Herkes forma savaşı veriyor. Ben de bu sene forma savaşı vermek istiyorum. İnşallah kendimizi geliştirip, onun istediği oyunu sahaya yansıtıp taraftarı mutlu etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler