Mert Hakan Yandaş: "Sezon sonu inşallah şampiyonluk kahvesi içeriz"

İsa Kethüda
12.04.2021 - 22:39 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 00:31

Fenerbahçe'nin sahasında Gaziantep FK'yı 3-1 yendiği maçta 1 gol atan Mert Hakan Yandaş, galibiyeti değerlendirdi. Mert Hakan Yandaş, "Sezon sonu inşallah şampiyonluk kahveci içeriz" dedi. İşte detaylar.

Mert Hakan Yandaş: "Sezon sonu inşallah şampiyonluk kahvesi içeriz"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-1 yendiği maçta 1 gol atan Mert Hakan Yandaş, karşılaşma sonrası FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

"Uzun süre oynadığım futboldan keyif aldım"

Oynadığı futboldan uzun süre sonra keyif aldığını belirten Mert Hakan Yandaş, "Ben de uzun süre oynadığım futboldan keyif aldım. Çok güçlü bir oyun oynamaya çalıştık. Emre hoca geldiği günden beri bu oyunu oynatmaya ve bu tepkiyi bu gücü istiyordu bizden Fenerbahçe olarak. Bugün kazandık. Kazanamasaydık bile sevineceğimiz bir durum olurdu Fenerbahçe gibi oynamaya başladık. Taraftarımız bizden haftalardır bunu bekliyordu, bu reaksiyonu ve birlikteliği bekliyordu. Şans zaman zaman yanımızda oldu. Zaten futbolun doğrularını yaparsanız Fenerbahçe forması zaten 1-0 önde başlıyor, siz de skoru çok çabuk elde ediyorsunuz.

"Attığım da golde ben bu vuruşları çok çalışıyorum"

İlk yarı 3-0 bitebilirdi ama 2. yarı golleri bulduk. Mutluyuz. Oynadığımız oyun beni çok mutlu etti. Attığım da golde ben bu vuruşları çok çalışıyorum. Genç kalecilerimiz Bartu, Ertuğrul olsun idmanlarda çalışıyoruz. Maçtan sonra golü izledim. Ezbere yaptım. Görmedim gerçekten. Aklınızda belli alanlar. Net vuruş olduğu zaman Allah da yardım etti. Ozan kardeşim de sağ olsun asist yaptı.

"Güzel bir ortam ve inanç var"

İsimler değişebilir, hiç önemli değil. Önemli olan sahada hocamızın bizden istediğini verebilmek. O birlikteliği artık göstermekti. Bir şeyleri kaybedebiliriz ama insanlara umut vermek zorundayız. Bu sorumluluğu geçte olsa farkına vardık, bunu yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir ortam ve inanç var. Bu da sahaya 3 haftadır yansıyor.

"Emre hocanın kattığı çok güzel bir ortam var"

Gerçekten Emre hocanın kattığı çok güzel bir ortam var. Tabii ki Erol hocamızın da bize çok emeği oldu. Ama Emre hocayla birlikte herkesin birbirine inandığı bir ortam oluştu. Oyuna girmekte o kadar istekliydim ki, oda beni oynatmakta istekliydi. Bu takım çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Zor kısmı hocalarda. Ama bu ilişki çok önemli. Bu motivasyon, bu duygu beni kaybetmemesi... Ya da her arkadaşımızla ilişkisi aynı. Gerçekten çok önemli. Bu takımda herkesin herkese ihtiyacı var. Bu inançla taça bile itiraz etmeler bile başladı. Sinan'ın uzatmada attığı gole bütün takım sevinmeye başladı. Bunlar çok önemli şeyler.

"Sezon sonu inşallah şampiyonluk kahveci içeriz"

Çok güzel bir ortam var. Kim gol atarsa bunu yapalım dedik. İrfan'a has bir gol sevinci bu. Ama dedik ki kim atarsa yapalım. Sen kahveleri koy dedik biz yaparsak. Sen atarsan biz koyalım. O da üçü bir arada yapmış, tadı çok güzel olmuş. Çok güzel bir ortam. Sezon sonu inşallah şampiyonluk kahveci içeriz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler