Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, Uzun Aradan Sonra Asist Yaptı!

Akın Ungan
12.02.2022 - 16:39 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 17:27

Giresunspor ile Fenerbahçe karşılaştı. F.Bahçe'nin beraberlik golü Mert Hakan Yandaş'ın asistiyle Valencia'dan geldi. Yandaş, bu sezon ligde uzun bir aradan sonra da asist yaptı.

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, Uzun Aradan Sonra Asist Yaptı!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, GZT Giresunspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında geriye düşen Sarı-Lacivertliler Enner Valencia'nın golü ile beraberliği yakaladı.

Mert Hakan uzun bir aradan sonra siftah yaptı

2020 yazında Sivasspor'dan transfer olan Mert Hakan Yandaş, bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de ikinci asistini yaptı. Giresunspor karşısında 30. dakikada topu Enner Valencia ile buluşturan Mert Hakan, pozisyonun golle sonuçlanması ile ligde uzun bir aradan sonra ikinci asistini 25. haftada gerçekleştirdi. Yandaş, ilk asistini Yeni Malatyaspor karşısında yapmıştı.

Mert Hakan'dan bir asist daha

Fenerbahçe, Dimitris Pelkas'ın 53. dakikada attığı golle Giresunspor deplasmanında 2-1 öne geçti. Yunan oyuncunun attığı golde asisti ilk golün asistini yapan Mert Hakan Yandaş yaptı. 

Valencia en önemli gol silahlarından

Enner Valencia, bu sezon gösterdiği performans ile Fenerbahçe'nin en önemli gol silahlarından biri haline geldi. Ekvadorlu futbolcu, Mesut Özil'in ardından, Sarı-Lacivertliler'de gole en fazla katkı yapan 2. isim oldu.

İlgini Çekebilir
İlk maç, ilk şut, ilk gol...
Habere Git

Süper Lig'de Mesut Özil 7 gol, 2 asist kaydederken, toplam 9 gole katkıda bulundu. Enner Valencia ise 4 gol, 4 asist ile 8 gole katkıda bulunarak, takımda Özil'in en yakın takipçisi oldu.

İlgini Çekebilir
Muhammed Gümüşkaya ile Arda Güler beraber konuştu: "Birkaç ay önce bu forma için ter döküyorduk"
Habere Git

Mert Hakan Yandaş'ın performansı

Bu sezon Fenerbahçe ile 20 karşılaşmada görev alan Mert Hakan Yandaş, 1 gol, 3 asist üretti. Mert Hakan, daha önceki asistini Avrupa Ligi maçında Royal Antwerp'e karşı kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler