Santos başkanı açıkladı! Robinho geri dönmek istiyor...

15.04.2020 - 20:49 | Son Güncellenme: 15.04.2020 - 21:08

Santos başkanı açıkladı! Robinho geri dönmek istiyor...

Sivasspor'un bu sene çıkış yapmasında büyük payı olan 25 yaşındaki Mert Hakan Yandaş, kulübün sosyal medya hesabına konuk oldu. Başarılı oyuncu taraftarın sorularını yanıtlarken tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsüne de değindi.

İşte Ajansspor'un Mert Hakan'ın açıklamalarından derledikleri;

"Gerçekten zor bir süreç oldu"

"Gerçekten zor bir süreç oldu. Biz kampla antrenmanlarla bir hayat geçiriyorduk. Bu sürece alışmak bizim için zor oluyor. Bu süreci atlattıktan sonra düzene girmek istiyoruz. Eski günlerimize döneriz diye umuyorum. Bu günler çok zor geçiyor artık alıştık mı alışmadık mı diye aradayız. İşimi yapmayı özeldim, futbol oynamayı özedim, 9 yaşında futbola başladım. 25 yaşına kadar topun arkasında koştum. Şimdi bu oyun hayatımdan tamamen çıkış gibi kendimi kötü hissediyorum."

"Ligler başlayacak ama bu yüzde 90 seyircisiz olacak gibi"

"Ligler başlayacak ama bu yüzde 90 seyircisiz olacak gibi. Son hafta seyircisiz oynadık ne kadar kötü olduğunu gördük. Bu sezonun bir an önce bitirilmesini planlıyoruz. İyi ya da kötü bir şekilde bitsin istiyoruz. İyi adapte olan takım avantajlı olacak.Geçen sene benim için kötü bir sezondu, bu sene iyi çıkış yakaladım. Çok iyi çalıştım, tatil yapmadım. Yaşadığım sakatlıklardan dolayı nasıl bir futbolcu olduğumu gösterememiştim. Çalışarak yapacağımı düşünüyordum. Çok çalışana rabbim yardım ediyor. Bu sene çok çalıştım. Hocamızın da üzerimde emeği çok. Sezon başında iyi ki Rıza hoca gelmiş. Sezon başında ayrılma ihtimalim vardı iyi ki ayrılmadım diyorum."

"Son haftayı saymazsak ligde en şanslı takım biziz diyebilirim"

"Ben Türkiye'de futbolun duygularla oynandığını düşünüyorum. Duygularla oynadığımız için iş buralara geldi. Çoğu oyuncumuz iyi çıkış yakaladı, ben de iyi çıkış yakaladım. Bunlar hep duygudan ve aile ortamından geliyor. Takımımızda da aile ortamı vardı. Son haftayı saymazsak ligde en şanslı takım biziz diyebilirim."

"Hâlâ bekliyorlar ama inşallah sezon sonu mutlu olan biz oluruz."

"Rize maçına çok üzüldüm. Evimizde oynamıştık. İkinci yarı inanılmaz futbol oynadık. 5-6 tane atabilirdik. Nasıl oldu da öyle sonuç aldık bilmiyorum. En sevindiğim maçta Ankaragücü maçı oldu. Gol atmıştım. Takım olarak kendimizi gösterdiğimiz maç ise Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarımızdı. Kırılmamızı bekledikleri maçlardı. Hâlâ bekliyorlar ama inşallah sezon sonu mutlu olan biz oluruz.''

"Birçok hedefim var, onlar şimdilik bende kalsın"

"Birçok hedefim var, onlar şimdilik bende kalsın. 8 numara bana uğur getiriyor. Hep gittiğim takımlarda 8 numara boştu ve denk geldim aldım. İnşallah bundan sonraki gittiğim takımlarda da 8 numara giyerim."

"Fernando, en komik isim"

"Yabancı oyuncularla fazla zaman geçirmediğimiz için onlar hakkında net cevap veremiyorum. Ama aramız iyi, eğlenceli olarak Marcelo diyebilirim onu biliyorum. Fernando, en komik isim. Bizde her şey anlık oluyor. Kim denk gelirse."

"Futbola döndüğümüz zaman inşallah taraftarlarla döneriz"

"Futbola döndüğümüz zaman inşallah taraftarlarla döneriz. Eğer seyircisiz olursa desteklerini hisseceğiz. Biz kaybettiğimiz zaman onlar kadar üzülüyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi bulunduğumuz konumdan zevk alsınlar. Kimse ile dalaşmasınlar. İnşallah onlarla sene sonu mutlu olacağız.''

Senin için hazırladığımız haberler