Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nun videosuna olay yorum

Özgür Koç
20.05.2024 - 11:36 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 11:51

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Mert Hakan Yandaş derbi öncesi tartışma yaşadığı Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun videosuna sosyal medyadan flaş bir yorum yaptı. İşte detaylar...

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nun videosuna olay yorum

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin dün akşam Galatasaray'ı 1-0 yendiği derbi karşılaşmasının öne çıkan isimlerinden biri olan sarı lacivertlilerin 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'tan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile ilgili bir paylaşım geldi. 
 

"Korkak herif"

Sosyal medyada bir Fenerbahçe hesabı Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nun derbi sonrası stadyumdan ayrılış anlarını paylaştı. Kerem'in videoda, "Korkak herif" dediği duyuldu.

Mert Hakan Yandaş karşılaşma öncesinde tartışma yaşadığı Kerem Aktürkoğlu'nun videosunun yer aldığı bu paylaşımı alıntılayarak "5e1 dayak yerken" ifadelerini kullandı. Mert Hakan, bu paylaşımına gülücük emojisi de ekledi.

Ne yaşanmıştı?

Bu paylaşımı alıntılayan Derbi öncesi RAMS Park'ın zeminine çıkan Mert Hakan Yandaş, sarı kırmızılı tribünlerden gelen tepkilere sarı lacivertli kulübün armasını göstererek cevap verince Kerem Aktürkoğlu ile arasında tartışma yaşanmış, tartışmaya iki takım futbolcuları da dahil olmuştu. İki takım teknik heyeti ve idarecileri araya girerek olayın daha da büyümesini engellemişti.

Senin için hazırladığımız haberler