Mert Hakan'dan 2 ay sonra gelen itiraf!

20.05.2020 - 12:57 | Son Güncellenme: 20.05.2020 - 13:04

Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş, yaklaşık 2 ay sonra itiraf gibi bir açıklama yaptı. Galatasaray ile anlaşan futbolcu, yaptığı açıklamayla birlikte protokolü doğrulamış oldu.

Mert Hakan'dan 2 ay sonra gelen itiraf!

AJANSSPOR DETAY HABER

Transfer döneminde adı Galatasaray ile sıkça anılan Mert Hakan Yandaş'tan, yaklaşık 2 ay sonra çarpıcı bir itiraf geldi. Mart ayında Ajansspor, futbolcunun sarı-kırmızılılarla ön protokol imzaladığını yazmış, hem futbolcu hem de Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, bu gelişmeyi yalanlamıştı.

Protokolü doğruladı

Kararını çoktan verdiğini söyledi

Yandaş, "Paranın değil hayallerimin peşinden gitmek istiyorum. Galatasaray benim hayalim. Bu yüzden kararımı çoktan verdim" diye konuştu. 

Koronavirüs sebebiyle alacağı ücret düşecek

Kulübünden izin alıp, görüşme yapılabiliyor

Transfer yapmayı planlayan kulüp, oyuncunun halihazırda bağlı olduğu ilgili kulüple görüşüp izin alması halinde, sezon sonu mukavelesi bitecek oyuncularla görüşebiliyor. Yabancı futbolcularda ise kulüpten herhangi bir izin alma mecburiyeti bulunmuyor.

Mert Hakan Yandaş bu sezon kaç gol attı?

Mert Hakan Yandaş, bu sezon 30 maçta 2531 dakika süre aldı ve 10 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. Merkez orta sahada görev yapan 25 yaşındaki Mert Hakan Yandaş ihtiyaç halinde sağ açıkta da görev yapabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler