Mert Müldür: "Kaleci topu iki eliyle tuttuktan sonra bir müdahale var''

27.06.2024 - 00:35 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 00:39

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Milli takımımızda Mert Müldür, maçtan sonra konuştu. Detaylar...

Mert Müldür: "Kaleci topu iki eliyle tuttuktan sonra bir müdahale var''

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, Hamburg'da karşılaştığı Çekya'yı 2-1 mağlup etti ve son 16 turuna yükseldi. Maçtan sonra Mert Müldür, açıklamalar yaptı. Detaylar...

''Orada kendimizi geliştirdik''

Pozisyonları değerlendiren Mert Müldür, "Buraya kadar hep arkamızda olan taraftarlarımıza, takım arkadaşlarıma, malzemecilerimize teşekkür ederim. Normalde bu tarz takımlara karşı geçmişte çok zorlandık. 95-100 dakika olsa da maç son dakikalarda gol yemiştik. Orada kendimizi geliştirdik. Bu tür takımlara karşı da galip gelmesini biliyoruz'' dedi.

Gol pozisyonunu değerlendiren Müldür, "Kaleci topu iki eliyle tuttuktan sonra bir müdahale var. Daha izleyemedim ama benim hissiyatım faul. Ama hakem vermedi faulü. Biz de hakeme rağmen yenmesini bildik. Hakem kararlarının ardından iyice hırslandık.'' dedi.

''Rövanşını oynamaya hazırız''

Hazırlık maçları hakkında da konuşan Müldür, ''Çok hırslıyız. Mutlaka maçı yenip Avusturya ile eşleşmek istiyorduk. Hazırlık maçında kötü sonuçla biten bir maç vardı. Onun rövanşını oynamaya hazırız.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler