Transfer | Fenerbahçe, Mert Müldür ile Anlaştı! İşte Bonservis Teklifi

Akın Ungan
28.06.2023 - 17:17 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 17:32

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Sassuolo'dan Mert Müldür ile anlaşma sağladı. Ali Koç yönetiminin bonservis görüşmelerinde yaptığı ilk teklif belli oldu.

Transfer | Fenerbahçe, Mert Müldür ile Anlaştı! İşte Bonservis Teklifi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde atağa kalktı. Ali Koç yönetimi, kadroya yapılacak takviyelerle ilgili hamlelerini hızlandırdı.

Savunmaya yerli takviye

Savunma hattına takviyede bulunmak isteyen Fenerbahçe, radarına Mert Müldür'ü aldı. Milli futbolcu ile yapılan görüşmeler ise sonuç verdi.

Fenerbahçe Mert Müldür ile anlaştı

A Spor'un haberine göre transfer görüşmeleri için harekete geçen Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Mert Müldür ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
İşte Kartal'ın Fenerbahçe'den alacağı ücret
Habere Git

İşte Mert Müldür'ün bonservisi için yapılan ilk teklif

Öte yandan Sarı-Lacivertliler'in Mert Müldür'ün kulübüne yaptığı ilk teklif de ortaya çıktı. Ali Koç yönetimi, Sassuolo'ya Mert Müldür için 2 milyon Euro önerdi.

Sassuolo, Rapid Wien'e 4.7 milyon Euro ödedi

Futbola Rapid Wien altyapısında başlayan Mert Müldür, 2019 yılında Sassuolo'ya transfer oldu. İtalyan kulüp, Avusturya ekibine Mert için 4.7 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Sadece 3 maça çıkabildi

Mert Müldür, sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle geride bıraktığımız sezon sadece 3 müsabakada forma giyebildi. Bileği çatlayan 24 yaşındaki sağ bek, 5 aylık tedavi sürecinin ardından antrenman eksiğini kapatamadı. Milli oyuncu, çıktığı 3 maçta toplam 59 dakika süre alırken, gol ya da asist katkısı sunamadı.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'in alternatifi Juventus'ta bulundu! İşte 18'lik yetenek
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler