Mert Müldür'ü Bayern Münih'e önerdiler!

19.07.2021 - 23:47 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 00:18

Son dakika transfer haberleri... Bonservisi İtalya ekibi Sassuolo'da bulunan Mert Müldür için Almanya Bundesliga devi Bayern Münih devreye girdi. İşte detaylar...

Mert Müldür'ü Bayern Münih'e önerdiler!

AJANSSPOR - HABER

 

A Milli Futbol Takımı ve Serie A ekibi Sassuolo'nun sağ bek oyuncusu Mert Müldür'ün adı Almanya'nın köklü kulüplerinden Bayern Münih'le anıldı. Sağ bekte birden fazla aday isim üzerinde yoğunlaşan Münih yönetimine, 22 yaşındaki oyuncumuz önerildi. 

Mert Müldür, Almanların dikkatini çekti

Bayern Münih'in yaz transfer sezonunda bir transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Takımın yeni teknik direktörü Julian Nagelsmann, bu noktadaki rekabeti artırmak için yönetime transfer talebinde bulundu. Sky Sports'un Alman edisyonunda ise, Mert Müldür, Bayern'e sağ bek olarak tavsiye edildi.  

Bayern'in sağ bek adayları

Programda Bayern Münih'e sağ bek olarak Mert Müldür'ün dışında Tomas Esteves (Porto)
ve Junior Sambia (Montpellier) de önerildi. Buna karşılık Alman devi Barcelona'dan Sergino Dest ve yine aynı takımdan Emerson Royal isimleri üzerinde duruyor.

Mert Müldür'ün istatistikleri

Son iki sezondur Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür, şimdiye dek Serie A'da 52 maça çıkarken 2 gol, 4 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı. 2024 yılına kadar kulübüyle kontratı bulunan oyuncu 2019 yılında 4 milyon 700 bin Euro bedelle Rapid Wien'den transfer edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler