Galatasaraylı Dries Mertens Belçika Milli Takımını bırakacak mı?

Feride Kara
02.12.2022 - 21:28 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 21:41

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens takımı ile Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayarak elenmişti. Mertens Milli Takımı konusunda açıklama yaptı

 Galatasaraylı Dries Mertens Belçika Milli Takımını bırakacak mı?

FIFA Dünya Kupası F Grubu'ndaki son maçında Hırvatistan ile golsüz berabere kalarak turnuvadan elenen Belçika'da Galatasaraylı Mertens geleceği hakkında açıklama yaptı. 

Beni yine milli takıma çağırabilirler mi

Belçika'nın gruptan çıkamaması ile hedefte olan oyunculardan olan 35 yaşındaki Mertens milli formaya veda etmeyi düşünüp, düşünmediği ile ilgili soruya şöyle bir yanıt verdi. "Göreceğiz. Bence hala iyi gidiyor. Bu yüzden bırakmam gerekiyor mu bilmiyorum. Beni yine milli takıma çağırabilirler mi? Evet, neden olmasın?" ifadelerini kullandı. 

21 gol attı

Dries Mertens Belçika Milli Takımı'nın formasını 108 kez giyerken 21 kez gol sevinci yaşadı.

 

 

İlgini Çekebilir
Serdar Aziz'den Galatasaray'a arma göndermesi!
Habere Git

Roberto Martinez görevden alındı

Öte yandan Belçika Futbol Federasyonu, teknik direktör Roberto Martinez'in istifa ettiğini belirtirken kararın Dünya Kupası öncesinde alındığını duyurdu. Ancak tweet silinerek sadece Roberto Martinez'in görevinden ayrıldığı duyuruldu.


 

Galatasaray ile devam edecek

Galatasaray'da geleceği konusunda Mertens ile 1+1 yıllık yapılan sözleşmede opsiyonun kullanılması planlanıyor. Napoli'den bonservisini alıp gelen Mertens'e 1.1 milyon Euro imza parası ve 2.9 milyon Euro sezonluk net maaş verilmişti. 

12 maçta 2 gol

Napoli tarihinin en golcü oyuncusu olarak sarı kırmızılı takıma gelen Mertens Galatasaray'da bu sezon 12 maça çıkarken 2 kez fileleri sarstı.
 

Senin için hazırladığımız haberler