Mertens: "Hiçbir zaman negatif bir şey görmedim"

21.09.2024 - 22:43 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 22:45

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında 3-1 kazandı. Sarı-Kırmızılılar'ın 2'inci golünü atan Dries Mertens ve 3'üncü golün sahibi Gabriel Sara maçın ardından konuştu.

Mertens: "Hiçbir zaman negatif bir şey görmedim"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ıncı haftası dev derbiye sahne oldu. Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu maçı konuk ekip Galatasaray, 3-1 kazandı. Maçın ardından Dries Mertens ve Gabriel Sara açıklamalarda bulundu.

Mertens: "Osimhen daha iyisini de yapacak"

Mertens, "Bu akşam iyi şeyler yaptık. Özellikle birinci yarı bol alan bulduk. Rakip istediği baskıları yapamadı ve golleri attık. Osimhen'in buraya gelmesinden dolayı çok mutluyum. Daha iyisini de yapacak. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Ben her zaman olumlu düşünüyorum. Hiçbir zaman negatif bir şey görmedim. Gelenler ve gidenler oldu. Kerem gitti, orada kendini buldu ve daha iyi oynuyor. Daha iyi yerlere de geleceğini düşünüyorum" dedi.

Sara: "Deplasmanda güçlü bir takıma karşı kendi oyunumuzu oynadık"

Sara, "İyi iş çıkardık. Deplasmanda güçlü bir takıma karşı kendi oyunumuzu oynadık. Daha iyisinin de geleceğini düşünüyorum. Adapte olmak benim için çok önemli. Her zaman oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler