Mertens: "Fırsatları değerlendirebilseydik bambaşka yerlerde olabilirdik"

Akın Ungan
13.12.2023 - 01:20 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 01:40

Galatasaray'da Cedric Bakambu ve Dries Mertens, Kopenhag'a karşı 1-0 kaybedilen UEFA Şampiyonlar Ligi maçının ardından açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Mertens: "Fırsatları değerlendirebilseydik bambaşka yerlerde olabilirdik"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6'ıncı maçında Galatasaray, Kopenhag ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadeleyi 1-0 kaybetti. Yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Dries Mertens ve Cedric Bakambu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mertens: "Sadece bu maça bakmamak gerekiyor"

Maçın 61'inci dakikasında Tete'nin yerine oyuna giren Dries Mertens, "Üzgünüz ama sadece bu maça bakmamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Fırsatları değerlendirebilseydik bambaşka yerlerde olabilirdik"

Sözlerine devam eden Belçikalı futbolcu, "Önceki maçlarda yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik şu an bambaşka yerlerde olabilirdik" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da Şampiyonlar Ligi olmadı ama Avrupa'dan devam!
Habere Git

Bakambu: "Hiçbir şeyi bırakmayacağız. Biz Galatasaray'ız"

Cedric Bakambu ise "Açıkçası bu akşam yazık oldu. Kazanmak istiyorduk. Zor bir süreçten geçtik. Gol yedik , atmaya çalıştık ama olmadı. Şimdi ileride neler yapacağız ona odaklanacağız. Hiçbir şeyi bırakmayacağız. Biz Galatasaray'ız. Tekrardan yola çıkıp Avrupa Ligi'nde kazanmaya çalışacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler