Dries Mertens: "Çok iyi maç çıkardık"

İsa Kethüda
25.11.2023 - 21:12 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 22:05

Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor'u sahasında farklı mağlup eden Galatasaray'da futbolculardan Dries Mertens, karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı.

Dries Mertens: "Çok iyi maç çıkardık"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Alanyaspor'u sahasında 4-0 gibi farklı mağlup eden Galatasaray'da Dries Mertens karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Çok iyi maç çıkardık"

Alanyaspor'a karşı 2 gol kaydeden yıldız oyuncu, "Çok iyi maç çıkardık. Kazanmak için sahaya çıktık. Bundan sonraki maçlar için de iyi sinyal verdiğimizi düşünüyorum.

"Veriyorum Icardi'ye o golü atıyor"

Önemli maçtı. Bundan sonra da böyle kazanarak devam etmek istiyoruz" dedi. 

Sözlerine devam eden Belçikalı yıldız, "Galatasaray'ın gollerini Icardi atıyorsa yapabileceğimiz bir şey yok. Veriyorum Icardi'ye o golü atıyor" ifadelerini kullandı. 

Mertens bu sezon ligdeki ilk gollerini kaydetti

Galatasaray’ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, Alanyaspor karşılaşmasında attığı 2 golle bu sezon Süper Lig’deki ilk gollerini kaydetti.

Maçın 45+1. dakikasında sahneye çıkan Mertens, ceza sahası dışı sol tarafından yaptığı aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0’a getirdi. Müsabakanın 59. dakikasında Kazımcan Karataş’ın sol kanattan ortasında Mauro Icardi’nin kafayla dokunuşunda arka direkte topu alan Mertens gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 3-0 oldu.

Bu sezon Süper Lig’deki ilk gollerini kaydeden 36 yaşındaki futbolcunun, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinden de 2 golü bulunuyor.

Müsabakaya 11’de başlayan Dries Mertens’in yerine 74. dakikada Hakim Ziyech oyuna girdi.

Maç sonu 3'lüsü Dries Mertens'ten

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, galibiyeti taraftarıyla kutladı. Müsabakada 2 gol atan Belçikalı futbolcu Dries Mertens, sarı-kırmızılı taraftarların isteğini kırmadı ve kucağında oğlu Ciro ile birlikte 3'lü çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler