Son Dakika | Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli Açıklaması

Salim Manav
28.09.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 28.09.2022 - 14:25

Galatasaraylı Dries Mertens geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Napoli'ye ayrı bir parantez açan Belçikalı yıldız geri dönüş sinyali verdi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığı ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Dries Mertens İtalyan basınına konuştu.

"Napoli'yi özlüyorum"

San Gennaro Ödülü'nü kazanan, tören sonrası konuşan Mertens, "Napoli'yi özlüyorum. Palazzo Don'Anna'ya aşık olduk. Bugün hala bizim evimiz. Onu ilk gördüğümüzde bir arkadaşım Napoli'nin en güzel evi olduğunu söyleyerek beni oraya götürmüştü ama yine de evimizin restore edilmesi gerekiyordu. Evi görünce içeri girer girmez denizi gördüm ve aşık oldum. Tek sorun evin tadilatıydı. Arkadaşım bana bir ay daha bekleyeceğini söyledi. Güvendik. ve iyi gitti" dedi ve ekledi:

"Geri döneceğimiz kesin"

"Cevabımı zaten biliyorsun. Kat (eşi) evet derse, o zaman benim için geri döneceğimiz kesin. Napoli'nin yıldan yıla geliştiğini görüyorum, dünyanın en güzel şehri. Bella Mbriana'nın ne anlama geldiğini biliyorsam? Pino Daniele'nin de tüm şarkılarını biliyorum, yani cevap evet." 

İlgini Çekebilir
Juan Mata'nın opsiyon şartı ortaya çıktı! İşte o detay...
Habere Git

Mertens'in Galatasaray performansı

Galatasaray'da 6 maçta forma giyen ve 363 dakika süre alan 35 yaşındaki yıldız skora katkı sağlayamadı. 

Sözleşmesindeki opsiyon detayı

Galatasaray'la 1+1 yıllık kontrat imzalayan Dries Mertens'in +1 yıllık sözleşmesinin uzaması için 25 maça çıkması gerekiyor. 

Mertens 25 karşılaşmada süre alırsa sözleşmesindeki opsiyon otomatik olarak devreye girecek. Sarı-kırmızılılarda, Juan Mata için de aynı opsiyon geçerli. 

Senin için hazırladığımız haberler