Mesajı aldı, Talisca geri dönüyor!

04.11.2017 - 03:47 | Son Güncellenme: 04.11.2017 - 03:47

Monaco karşılaşmasına kulübede başlayan Anderson Talisca, Göztepe maçıyla ilk 11’deki yerine geri dönüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Tolgay Arslan’ın yerine Sambacı’ya görev verecek.

Siyah-Beyazlılar’da son haftalarda sergilediği performansla beklenenin altında kalan Anderson Talisca, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco’yla oynanan mücadeleye yedek kulübesinde başlamıştı. Karşılaşmaya 83. dakikada dahil olan Brezilyalı futbolcu, oyunu hareketlendirse de takımına katkı sağlayamamıştı. Bu sezon ilk kez bir maça yedek kulübesinden başlayan Sambacı, hocasının verdiği mesajı aldı. Monaco mücadelesi sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’le yaptığı görüşmede hocasına performansını yükselteceğinin sözünü veren Talisca, Göztepe maçı için formayı kaptı.

Gizli forvet olacak

Monaco karşılaşmasında sakatlanan Tolgay Arslan’ı Göztepe maçında riske etmemeye karar veren teknik direktör Şenol Güneş, idmanlardaki çalışkan görüntüsü sebebiyle Anderson Talisca’ya görev verecek. Güneş, Göztepe deplasmanında Anderson Talisca’yı, Cenk Tosun’un arkasında gizli forvet olarak sahaya sürecek. Bu sezon Kara Kartal’la çıktığı 14 mücadelede 4 gol ve 2 asistlik görüntü sergileyen başarılı futbolcu, yarın akşam da gollerine devam etmek için çaba gösterecek.

'Kazanmaya devam edeceğiz'

Kara Kartal’ın başarılı futbolcusu Anderson Talisca, Göztepe mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir dönem geçirdiklerini söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Şampiyonlar Ligi’nde 4 maçta 10 puan topladık ve avantaj bizim elimizde. Şimdilik bu kulvarı düşünmeyi bırakıp lige odaklandık. Geçen hafta aldığımız galibiyetin ardından kazanmaya devam edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.
(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler