Lionel Messi: "2026 Dünya Kupası'nda olacak mıyım zaman gösterecek"

İsa Kethüda
02.12.2023 - 11:34 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 11:39

MLS Ligi takımlarından Inter Miami forması giyen yıldız oyuncu Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı ile 2026 Dünya Kupası'nda oynayıp oynayamayacağı ile ilgili konuştu.

Lionel Messi: "2026 Dünya Kupası'nda olacak mıyım zaman gösterecek"

AJANSSPOR-HABER

Inter Miami forması giyen Lionel Messi, 2026 Dünya Kupası'nda oynayıp oynayamayacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Dünya Kupası'nda oynayamamam gereken bir yaşa ulaşmak üzereyim"

Star Plus Campeones programında konuşan Arjantinli yıldız, "20226 Dünya Kupası'nda orada olup olmayacağımı zaman gösterecek. Gerçek şu ki, normalde Dünya Kupası'nda oynayamamam gereken bir yaşa ulaşmak üzereyim.

"Emekli olmanın eşiğindeydim ama tam tersi oldu"

Bu yüzden öyle düşünmediğini söylemiştim. Bana öyle geldi ki, son Dünya Kupası'nda her şey bitmiş ve emekli olmanın eşiğindeydim ama tam tersi oldu.

"Burada olmayı her zamankinden daha çok istiyorum"

Şimdi burada olmayı her zamankinden daha çok istiyorum çünkü bunca yıldan sonra burada olmayı istiyorum. Bugün Arjantin'dehiç yaşamadığım özel bir anı yaşıyoruz ve bunun tadını çıkarmak istiyorum" dedi.

"Grupta kendimi çok iyi hissediyorum"

Milli Takım'da kendini iyi hissettiğini söyleyen Messi, "Grupta kendimi çok iyi hissediyorum ve bundan keyif alıyorum. Bir arada olmayı seven, çok uyumlu ve sağlıklı bir grup var. 2-3 yıl sonra nasıl olur diye düşünmeden tüm bunların tadını çıkarmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler