Messi, Arda Turan'a sahip çıktı: 'İşler yoluna girecektir.'

25.11.2017 - 12:55 | Son Güncellenme: 25.11.2017 - 12:55

Dün European Sports Media ve Marca gazetesi tarafından Barselona kentinde düzenlenen törenle Altın Ayakkabı ödülünü alan Lionel Messi, Arda Turan'ın takımdaki duruma dair önemli açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldız, Arda'nın olağanüstü bir futbolcu olduğunu söyledi.

"İşler yoluna girecektir."

Sezon başından bu yana Barcelona formasıyla hiçbir resmi maçta süre alamayan Arda Turan için bir açıklama da takım arkadaşı Lionel Messi'den geldi. Altın Ayakkabı ödülünü aldığı gece Marca gazetesine özel bir röportaj veren yıldız oyuncu, Arda'nın çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söylerken, "O olağanüstü. Onun şanssızlığı sürekli oynayamaması ve özgüvenini kaybetmesi oldu. Atletico Madrid'deyken sürekli forma şansı buluyordu. Her pazar oynamakla arada bir oynamak arasında çok fark var. Şu anda durumu karmaşık ama onun için hiçbir şey bitmiş değil. Düzenli olarak oynamaya başladığında işler yoluna girecektir" ifadelerini kullandı.

Son dönemde takımdan ayrılacağı iddiaları iyiden iyiye güçlenen Arda Turan için Monaco'nun devreye girdiği iddia ediliyor. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler