Messi attı,Arjantin Rusya biletini kaptı

11.10.2017 - 10:07 | Son Güncellenme: 11.10.2017 - 10:07

AJANSSPOR -Arjantin’in Ekvador’a konuk olduğu maçta Messi hat-trick yaptı.Bireysel performansını son derece mükemmel ortaya koyan Lionel Messi Arjantini Rusya’ya götürdü.

Arjantin’in son maçlarında aldığı beraberlikler nedeniyle Dünya Kupası’na gitme durumu tehlikeye girmişti.Ancak dün akşam maçın 1.dakikasında geriye düşen Arjantin olağanüstü bir geri dönüşe imza atarak Rusya biletini kaptı.Daha maçın 1. Dakikasında Romarıo Ibarra’nın attığı gol ile Ekvador 1-0 öne geçti.Bu gol Arjantin için büyük bir şok yaratsa da sahneye Messi çıktı.12.dakikada Dı Marıa’ın asisti ile  beraberliği yakaladılar.20.dakikada tek başına attığı gol ile Arjantin 2-1 öne geçti.İlk yarıyı önde kapatan Arjantin iyi bir moralle soyunma odasına gitti.

İkinci yarının 63. dakikasında Messi müthiş yeteneğini ortaya koyarak bir gole daha imza attı.Böylece Arjantin üç puanı cebine koydu ve puanını 28 yaptı.Dünya Kupası Elemeleri Güney Grubu’nda 3. Sıraya yerleşen Arjantin üst tura gitmeye hak kazandı.Lionel Messi maçın adamı seçildi.

Dört kez Ballon d’Or kazanan yıldız Lionel Messi kariyerine Dünya Kupası’nı eklemek için büyük bir fırsat yakaladı.

YASAL UYARI:BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler