Messi Barcelona'ya Dönecek İddiası! Lewandowski Onu İstiyor

Akın Ungan
25.12.2022 - 14:13 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 14:33

Dünya Kupası şampiyonu Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'den Barcelona'ya transfer olacağı iddia edildi. Robert Lewandowski Messi ve Ballon d'Or hakkında konuştu.

Messi Barcelona'ya Dönecek İddiası! Lewandowski Onu İstiyor

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı Arjantin Milli Takımı ile kazanan Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'deki geleceği merak konusu oldu. Ligue 1 devi ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Messi'nin Fransa'dan ayrılacağı iddia edildi.

Barcelona iddiası

İspanyol basını, Lionel Messi'nin Barcelona'ya geri döneceğini iddia etti. La Vanguardia'da yer alan habere göre Messi, Barcelona Teknik Direktörü Xavi'ye dönmek istediğini söyledi. Haberde, genç teknik adama talebini ileten Messi'nin transferinin, PSG ile yapacağı görüşmeye bağlı olduğu ifade edildi.

Lewandowski'den Messi açıklaması

İspanya'da Messi'nin geri döneceği iddiaları gündemdeki yerini korurken Barcelona'nın golcüsü Robert Lewandowski açıklama yaptı. Polonyalı yıldız, İspanyol basınına verdiği röportajda Lionel Messi ile oynamak istediğini açıkça belirtti. Ayrıca Messi'nin Ballon d'Or için en büyük aday olduğunu belirtti.

İlgini Çekebilir
Souness Arjantinli oyuncuyu palyaçoya benzetti!
Habere Git

"Leo, şu anda kesinlikle bu ödül için en üst sırada"

Messi'nin Ballon d'Or'u alacağını düşünen Lewandowski, "Belki Arjantin'den başka bir oyuncu da olabilir ama Ballon d'Or'u kimin kazanacağına en büyük etkisi olan şey Dünya Kupası. Dolasısıyla Leo, şu anda kesinlikle bu ödül için en üst sırada" ifadelerini kullandı.

"Messi ile oynamak çok isterim"

Lionel Messi ile birlikte oynamak istediğini açıklayan golcü futbolcu, "Şu anda artık daha çok oyun kurucu rolünü üstleniyor. Belki daha az gol atıyor ama takım arkadaşlarına gol attırabilmek için daha fazla pas verdiğini görüyoruz. Her forvet oyuncusu böyle bir oyuncuyla oynamayı ister. Tabii ki ben de çok isterim" şeklinde konuştu.

Dünya Kupası'nda araya soğukluk girdi

2022 Dünya Kupası C Grubu'nda mücadele eden Arjantin ile Polonya, grup aşamasının son maçında karşı karşıya gelmiş ve bu maçta Lewandowski ile Messi arasında soğuk savaş yaşanmıştı. Gruptan lider çıkan Arjantin, son 16'ya ikinci sıradan katılan Polonya karşısında 2-0 kazandı.

İlgini Çekebilir
Lionel Messi, Michael Jordan'ın çalımını atamadı!
Habere Git

Lewandowski'nin elini havada bıraktı

Maç içinde defalarca karşı karşıya gelen ikili arasında sert mücadele geçti. Lionel Messi, bir pozisyonda Lewandowski'nin yaptığı hareketle yerde kaldı. Faulü alan Messi Lewandowski'ye tepki gösterdi. Polonyalı santrfor, Messi'ye elini uzattı ama Arjantin kaptanı Lewandowski'den gelen bu adımı karşılıksız bıraktı.

Maç sonunda buzlar eridi

Maç sonunda tekrar bir araya gelen ikili bu sefer aradaki buzları eritti. Lewandowski, Lionel Messi'nin yanına gelerek sarıldı. Messi bu sefer Polonyalı yıldızdan gelen bu hamleyi geri çevirmedi.

Senin için hazırladığımız haberler